Cotopur

Inici Tenda Online Ajuda i condicions

Condicions d'ús i Ajuda

Avantatges de comprar en la tenda online de l'Ontinyent C.F.

Si compres a la tenda online t'estalvies cues, temps i tràmits. Guanyes en comoditat i pots adquirir els productes de l'equip encara que visques lluny de la ciutat.

Seguretat i confiança

Les dades facilitades per l'usuari són necessàries pel bon funcionament de la tenda online i només s'utilitzaran per poder realitzar els enviaments d'articles o per confeccionar el carnet de soci. En cap cas les dades seran cedides a cap empresa tercera, i només es rebran notificacions al correu electrònic en cas que s'active esta opció en el moment de la compra o en el perfil d'usuari.

Pagaments

Oferim flexibilitat en el moment de pagament, de manera que cada usuari pot elegir la seua forma de pagament preferida:

 • Transferència bancària: En el moment de la compra i en el comprovant que s'envia pel correu electrònic se li comunica a l'usuari el compte corrent del Club on dipositar l'import total de la comanda. En el concepte de la transferència haurà d'indicar el número de la comanda corresponent. El compte corrent destinari és Caixa Ontinyent 2045 6101 90 3000234385.
 • Targeta de crèdit / paypal: Paypal és una plataforma de pagaments i cobraments segurs. En aquest cas el pagament es realitza des de la pàgina de detalls de l'ordre de compra (tindrà un enllaç al peu del correu justificant i al seu tauler d'usuari), clicant el botó Pagar. Paypal demanarà usuari i contrasenya en cas de pagar amb compte Paypal, o alternativament demanarà les dades de la targeta de crèdit. En aquest cas el pagament és fa per passarel·la segura i xifrada https.
 • En efectiu: Si s'elegeix la recollida en oficines de El Clariano, en el moment de recollir els articles o els carnets de soci es pot realitzar el pagament en efectiu per l'import total. També es pot emprar qualsevol de les formes de pagament disponible a les oficines, com el pagament amb targeta i el finançament amb targeta de crèdit mitjançant Caixa Ontinyent.

Si l'Ontinyent C.F. no rep el pagament de la comanda en els següents 4 dies laborables la comanda passarà a ser anul·lada i el client haurà de realitzar-ne una nova si encara desitja els articles.

Enviaments

Existeixen també diferents opcions per a l'enviament:

 • Carta ordinària: Per a l'enviament de carnets de soci, aquest tipus d'enviament és gratuït, però al no ser certificat el soci és el responsable de que la recepció del carnet siga correcta. En aquest cas l'Ontinyent C.F. no es podrà fer càrrec de l'extraviament de qualsevol pèrdua.
 • Carta certificada: És la millor forma que té el soci d'assegurar-se que el seu carnet és rebut per ell mateix o per la persona autoritzada mitjançant DNI. En aquest cas l'import de l'enviament és de 2,60 €.
 • Paqueteria correus 48/72 h.: Per a l'enviament d'articles voluminosos com camisetes oficials i altres articles disponibles en la tenda online, aquest serà l'únic mitjà de transport disponible junt a la recollida en oficines. Aquest sistema permet el seguiment de l'enviament mitjançant la web de correus.es. A més, l'usuari rep gratuïtament avisos de l'estat d'entrega al mòbil i correu electrònic. Aquesta forma d'enviament té un import que depèn de la província de destí.
 • Recollida en oficines: Si tens previst acudir a l'estadi de El Clariano per qualsevol motiu o prefereixes recollir-lo en persona, pots acudir a les oficines i retirar el teu article bé mostrant el DNI o la impressió del comprovant de comanda que s'envia per correu electrònic.

Passos de compra

La compra es pot realitzar en estos senzills passos:

 • L'usuari s'ha de dirigir a la secció de tenda online. Pot navegar per totes les categories i visualitzar els detalls dels articles. Quan decideix adquirir-ne qualsevol ha de clicar el botó "Afegir a la cistella".
 • Després se li mostrarà la cistella actual. Pot tornar a navegar per la tenda online per afegir més productes amb l'opció "Seguir comprant", o seguir el procés de compra amb el botó "Comprar".
 • Si és nou usuari haurà de facilitar les seues dades (adreça, noms, cognoms, telèfon, etc). També haurà de facilitar una adreça d'enviament, que pot ser diferent a l'adreça de l'usuari. Si és un usuari existent haurà de seleccionar la primera opció i ingressar el seu usuari i contrasenya.
 • A continuació podrà elegir la forma d'enviament i el mètode de pagament. Haurà de seleccionar la que preferisca. Davall d'aquestes dades veurà un resum de la seua comanda amb la llista de productes i l'import total. En aquest punt existeix un camp d'observacions del client, per si vol fer qualsevol petició o anotació de cara a la confirmació de la comanda, enviament, pagament, etc.
 • L'usuari finalment ha d'acceptar les condicions de pagament i opcionalment pot activar la recepció de notificacions al seu correu electrònic per estar informat de les ofertes existents a la tenda.
 • Quan clique el botó "Finalitzar comanda" la seua compra quedarà enregistrada i rebrà un comprovant de comanda per correu electrònic.
 • La comanda s'ingressa al sistema en estat "Pendent", que representa pendent de pagament en cas de transferència i paypal, a l'espera de confirmar l'arribada de l'import als comptes del Club.
 • Una vegada confirmada la recepció dels diners, l'Ontinyent confeccionarà i prepararà la comanda (confecció del carnet o empaquetat dels articles). L'estat de la comanda passa a l'estat "Pagament rebut".
 • Quan la mercaderia estiga disposta per a l'enviament o recollida en oficina, l'usuari rebrà un nou correu electrònic per avisar-lo de l'expedició i el seu codi de seguiment, o de la possibilitat de recollida en les oficines.
 • Quan al sistema de correus l'estat d'enviament és entregat o l'usuari ha recollit els seus articles a les oficines, l'estat de comanda passa a ser "Entregada" i es tanca el procés de compra. L'usuari podrà descarregar la factura en PDF en qualsevol moment per futures reclamacions o dubtes.

Canvis i devolucions

Es permet la devolució en tots els articles excepte aquells, com les camisetes, que s'hagen venut amb personalització de dorsal. La devolució o el canvi es pot efectuar en l'estadi, entregant el producte amb les mateixes condicions que es va vendre. En cas de devolucions de fora d'Ontinyent, l'usuari correrà amb el càrrec de l'enviament al Club. El període màxim per a devolucions és de 15 dies naturals.

Compra de carnets

En el cas de compra de carnets l'usuari ha d'aportar la documentació necessària, igual que si acudira a les oficines de El Clariano. El DNI és necessari en tots els tipus de carnets, i s'ha d'adjuntar en format d'imatge escanejada o fotografia de mòbil, sempre que la seua llegibilitat siga correcta. En cas d'aturats hauran d'aportar la cartilla de l'atur actualitzada en els últims 15 dies. En el cas de discapacitats s'ha d'adjuntar la documentació que certifique la discapacitat.

En cada document es pot adjuntar més d'un arxiu, per exemple, part frontal i de darrere del DNI en dos arxius diferents.

Les dades de la documentació adjuntada (aturats o discapacitats) ha de coincidir amb la del DNI.

En cas de carnets de xiquets, aquests s'han de comprar o renovar junt un carnet d'adult.

Els tècnics que gestionen la tenda online detectaran si es tracta d'una alta nova o d'una renovació segons les dades aportades. En el primer cas el carnet de soci comptarà amb un número de soci nou, i en cas de renovació es respectarà el mateix número existent en la base de dades de l'Ontinyent C.F.

Carnets de tribuna

La compra de carnets de tribuna es realitza de la mateixa forma que els carnets de general, però s'afegeix l'opció d'elecció de seient de Tribuna.

En la pàgina de l'article opcionalment es pot elegir qualsevol dels seients lliures, i a més es mostra una imatge de la situació dels seients respecte el camp. Aquest camp és opcional, ja que en el cas de renovació s'associarà el seient actual excepte que es decidisca canviar. En cas d'altes noves, l'elecció del seient és recomanable si el soci vol seure's en un lloc en concret.

L'Ontinyent reservarà el seient durant 4 dies. Si en aquest període no es rep el pagament de la comanda tornarà a quedar lliure perquè qualsevol altre soci el puga elegir.

Condicions tècniques

Aquest web està recomanat per a pantalles i monitors amb una resolució igual o superior a 1280 x 800 (píxels). A més, és compatible amb navegadors com Google Chrome, Internet Explorer 9 o superior, Mozilla Firefox, Opera i Safari. És recomanable en qualsevol cas que el navegador es trobe actualitzat a l'última versió disponible.

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.