Pinay

Inici Notícies General

General

L'impressionant nevada acumulada en Ontinyent a primera hora del matí ha deixat esta estampa de l'estadi El Clariano:

El Clariano nevat

En els moments previs al partit entre l'Ontinyent CF i el Novelda CF, que es jugarà aquest diumenge 8 de gener a les 17:00, hi haurà un acte especial com a inauguració de la nova gespa artificial de l'estadi i el canvi d'imatge del que ha gaudit la tribuna i l'estadi en general. L'acte tindrà una vesant organitzada pel club, amb la presència d'alguns dels socis més joves i d'altres dels més majors simbolitzant el present i el futur del club.

En l'esdeveniment també estarà present el president de l'entitat, Edelmiro Ortiz, així com les autoritats locals i provincials. Junt a ells es trobarà el president més antic de l'Ontinyent: Juan Tomás.

L'acte tindrà lloc a partir de les 16:45, un quart d'hora abans del començament del partit, pel que el club demana puntualitat als aficionats

Ontinyent CF El Clariano

El Clariano s'estrena en 2017 amb un gran canvi, el de gespa i la remodelació de la tribuna | Imatge: Toni Tortosa

El primer partit del 2017 de l'Ontinyent en el reestrenat El Clariano serà Dia del Club, tal com s'ha acordat en junta directiva. D'aquesta forma, els socis hauran de pagar entrada, 10 euros per accedir a la grada de General i 15 euros per accedir a la grada de Tribuna. Els socis més joves, de 16 a 20 anys, hauran de pagar 3 euros en General, mentre els menors de 16 anys accediran gratuïtament com ocorre durant tota la temporada.

Els aficionats que no són socis hauran d'abonar 12 euros per accedir a General i 18 euros per accedir a Tribuna. Com avantatge, els socis podran retirar tantes entrades com vullguen al preu reduït de 10 euros en General i 15 euros en Tribuna. El partit es jugarà a les 17:00 del diumenge 8 de gener, i les entrades es podran adquirir des d'una hora abans en les taquilles de l'estadi. Els socis han de mostrar el carnet per retirar les entrades al preu de 10 i 15 euros, mentre que els joves de 16 a 20 anys hauran de mostrar el DNI a més del seu carnet de soci per retirar-les a 3 euros.

L'equip tornarà als entrenaments el proper dilluns 2 de gener per preparar el partit davant els novelders, que ara per ara són rivals directes de la zona alta.

Ontinyent CF Nou El Clariano

La nova imatge de l'estadi El Clariano ja espera als aficionats, que volen tornar a disfrutar del futbol en casa | Imatge: José E. Ferrero

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.