Cotopur

Inici Notícies Filial El filial de l'Ontinyent no competirà a Regional

El filial de l'Ontinyent no competirà a Regional

L'Ontinyent C.F. ha decidit que aquesta temporada el filial no eixirà a competir a Segona Regional. La Junta Directiva ha estat treballant i fent reunions amb el cos tècnic i els possibles jugadors les últimes setmanes, però el número d'efectius amb els que es podia arribar a un acord no és suficient per competir i traure endavant la temporada.

A més, el component econòmic amb l'ajust de despeses que està fent el Club és incompatible amb remunerar els jugadors que participarien en Segona Regional, ja que a més s'ha de fer front a despeses d'arbitratges i material esportiu entre d'altres.

La Directiva lamenta molt aquesta notícia i espera que en la següent temporada es puga recuperar la participació del filial, que tants bons moments ha donat a l'afició ontinyentina les darreres temporades. Tanmateix vol desitjar molta sort als jugadors que han format part de la plantilla de l'anterior temporada i els que ara estaven disposats a sumar-se al projecte.

El Club sí que mantindrà el Juvenil de Primera Regional. Per baix estaran tots els equips de la FEBO, amb qui es farà la presentació oficial les properes setmanes.

Ontinyent B

L'Ontinyent B no s'inscriu Segona Regional aquesta temporada | Imatge: Toni Tortosa

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.