Cotopur

Inici Notícies Femení Bon paper de Nayala i Carla als entrenaments de la selecció

Bon paper de Nayala i Carla als entrenaments de la selecció

Aquesta setmana ha estat especial per a l'equip de Femení Base, si diumenge passat aconseguien una important victòria davant el València CF C, aquest dijous Nayala i Carla foren les representants del seu conjunt en trobar el premi al seu treball i ser convocades per als entrenaments de la selecció sub-12 de futbol femení.

La cita tingué lloc als terrenys de joc Divina Pastora d'Alacant amb l'objectiu de començar la selecció de jugadores per al proper campionat d'Espanya de futbol base femení. Ambdós jugadores estigueren acompanyades pel seu tècnic, Jeremy, qui les havia estat preparant durant la setmana per a aquest esdeveniment. Després d'un parell de voltes al camp de futbol 7 i els calfaments pertinents, les jugadores convocades composaren tres equips de vuit efectius cadascun que anaren rodant per enfrontar-se en forma de partits.

Carla jugà en diferents posicions, estiguent al mig del camp demostrà el seu bon estar, lluità i posà molt bones passades a les seues companyes mentre que quan va jugar per banda protagonitzà bones incorporacions fins el punt d'aconseguir un gol. Nayala també va gaudir d'una bona vesprada, com a xica més avançada al camp va estar molt lluitadora, i tot i no trobar porteria s'associà amb les seues companyes i pogué recuperar balons importants per comprometre les defenses rivals.

Ara els tècnics de la federació mantindran els ulls en elles per fer un seguiment i comunicar al club la decisió sobre la convocatòria definitiva de cara al campionat nacional.

Nayala, Jeremy, Carla

Jeremy (centre de la imatge) acompanyant a Nayala (esquera) i Carla (dreta), en una vesprada inoblidable a Alacant | Imatge: Ontinyent CF Femení

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.