Cotopur

Inici Notícies 1er Equip L'Ontinyent rep altra cessió de l'Elche: Alberto Rubio

L'Ontinyent rep altra cessió de l'Elche: Alberto Rubio

Fins a tres homes amb segell il·licità coincidiran en l'Ontinyent forma de cessió, a banda de comptar amb altres dos com Michael Anaba i Fran Machado, que també tenen passat frangiverd. Ara es suma un interior esquerra, Alberto Rubio, que va coincidir amb Leomar Pinto en el passat exercici en el conjunt filial, a les ordres de Vicente Parras.

Alberto Rubio Serna (Elx, 26 de febrer de 1997) és un atacant de banda esquerra, encara que com en el cas de Leomar Pinto ofereix polivalència. De fet, ambdós jugadors han participat alhora amb el filial de l'Elche durant la passada temporada. I de la mateixa manera, Alberto destaca per la seua joventut i progressió, amb la importància que suposa per a la velocitat en banda i la consecució de grans desbordaments. Els seus inicis es remunten a la SCD Intangco amb tan sols 4 anys, per passar pel futbol base de l'Elche i Elche Sporting. En un partit amb la camiseta il·licitana a Valdebebas captà l'atenció del conjunt madrileny, de forma que passà cinc temporades a les categories inferiors del Real Madrid, des de cadet fins el juvenil. En març del 2016 passà a formar part del Espanyol, però la passada temporada tornaria a sa casa per defensar la camiseta de l'Ilicitano, amb qui va passar de 1200 minuts, aprofitant 24 encontres, 14 d'ells com a titular, aportant a més tres gols.

Alberto podria debutar en el partit d'esta vesprada si el tècnic ho creu convenient ja que abans d'acabar la setmana laboral la fitxa quedà tramitada. Cal destacar que, tant Alberto com Leomar i Alejandro Satoca, no podrien jugar en els enfrontaments davant l'Elche CF.

Alberto Rubio Elche Ilicitano

Alberto Rubio durant un encontre disputat en Almoradí la passada temporada | Imatge: J. Monzón

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.