Cotopur

Inici Notícies 1er Equip Álvaro Campos torna a l'Ontinyent una dècada després

Álvaro Campos torna a l'Ontinyent una dècada després

Es tanca el cercle entre Álvaro Campos i l'Ontinyent, club que el va vore debutar en la Segona Divisió B de la mà de Toni Aparicio en la temporada 2007/2008 amb 20 anys complits. Ara torna a la capital de la Vall d'Albaida assentat com un porter important de la categoria, provinent del Lleida Esportiu on ha estat titular indiscutible. Tot i això, dos temporades consecutives en el Castellón (2014/2015 i 2015/2016) l'han portat a visitar El Clariano recentment.

Álvaro Campos Estellés (Mislata, 1 d'abril de 1987) torna al Clariano després de guanyar un munt d'experiència per la categoria, que no abandonaria des del seu debut amb l'Ontinyent a excepció del pas per un dels millors clubs de Tercera Divisió com el CD Castellón. Acabant la seua formació al Levante UD Juvenil va fer prompte el salt a la Tercera Divisió de la mà del Requena en la 2006/2007, d'on arribaria a terres ontinyentines. Després de la temporada a les ordres d'Aparicio va recórrer part de la geografia espanyola, primerament al filial del Real Murcia, després al Cádiz CF, per segellar a continuació dos grans temporades al Albacete Balompié. Castella-la manxa seguiria sent el seu destí amb el Guadalajara de la 2013/2014. I llevat que en Múrcia hi hagué alternança baix pals, en les últimes temporades ha estat peça clau baix pals gaudint de quasi totes les titularitats.

Amb el Castellón es quedaria dos voltes consecutives amb la mel en la boca, en no poder segellar l'ascens tot i disputar dos promocions. L'espina se la va llevar quan el Lleida Esportiu de Gustavo Siviero el fitxà per a l'última temporada, arribant a disputar 38 encontres, tots ells com a titular. Álvaro aporta experiència en la categoria i un joc molt complet gràcies a una destacada agilitat i reflexos, seguretat per dalt però també en el mà a mà. Es suma a Javi Seral i Alejandro Satoca en la defensa de la porteria ontinyentina.

Álvaro Campos Ontinyent CF

Álvaro Campos arriba del Lleida Esportiu, on ha disputat 38 encontres com a titular | Imatge: Nació Digital

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.