Cotopur

Inici Notícies 1er Equip Ha arribat l'hora de vestir blanc-i-negre

Ha arribat l'hora de vestir blanc-i-negre

L'Ontinyent CF va presentar ahir per la vesprada al Palau de la Vila, les noves equipacions esportives per a la temporada 2017/2018. Un acte que va aclaparar l'atenció dels aficionats i visitants, que no es volgueren perdre cap detall de l'estrena.

L'acte, que començà presentant el responsable de compres, Julio Antolín Gilabert, comptà amb la presència de representants de Cotoblau, Càndid Penalba, del qual la seua marca Cotopur és nova patrocinadora principal que a més d'aparèixer en les noves prendes també ho farà al web oficial i cartelleria digital. A més, van estar presents el president de l'entitat, Adrián Márquez, acompanyat pel màxim accionista, Rodney Meaker, i les autoritats locals, amb el regidor d'Esports Òscar Borrell al capdavant. Com no podia ser d'altra manera, l'Ontinyent i Erreà reforcen els vincles en la tornada a la Segona Divisió B per seguir creixent junts, no cal oblidar que les prendes de la marca italiana compten amb una fabricació única i de màxima qualitat que els jugadors i seguidors podran apreciar des del primer moment.

S'ha optat per un novedós disseny, on destaquen els detalls negres i grisos en la primera equipació amb un coll amb tendència de pic, mentre el pantaló negre presenta unes franges blanques al lateral. El blau és l'aposta per la segona equipació, aquesta amb detalls en blanc i blau marí, mentre els conjunts de passeig es composen per un complet en negre i altre en blau, per a jugadors i tècnics respectivament. El xandall conté franges verticals en gris i blanc sobre un predomini negre de diferents textures.

El preu de les camisetes ja està confirmat: 40 euros, i a més es poden adquirir amb un 10% de descompte (36 euros) si es compren abans del primer partit de lliga en El Clariano, és a dir, fins el divendres 18 d'agost. Les vendes es faran en format reserva, s'ha d'avançar un import mínim de 10 euros, o pagar-la completament, es fa un rebut i s'avisarà al comprador de la disponibilitat de la camiseta. Opcionalment es pot demanar serigrafiar el nom i un dorsal per un cost adicional. La reserva es pot fer en les oficines del club de dilluns a divendres de 18:30 a 20:30 totes les vesprades.

Ontinyent CF equipacions  2017/2018

D'esquerra a dreta, es van vestir de curt: Raúl González, Alberto Osoro, Rober, Javi Seral, José Antonio Soler i Juanan; acompanyats per Julio Antolín | Imatge: Alberto Castaño

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.