Cotopur

Inici Notícies 1er Equip L'Ontinyent i Iván Vallés, units per dos temporades més

L'Ontinyent i Iván Vallés, units per dos temporades més

No podia ser menys per a un jugador que ho ha donat tot durant la temporada tot i que no ha pogut gaudir de més minuts davant un gran Raúl Poveda, que ha sigut ferma defensa de la porteria ontinyentina. En canvi, Iván Vallés va demostrar grans dots en el partit de lliga davant el Buñol i les va confirmar en l'últim encontre de la temporada, demostrant un saber estar que pocs jugadors a la seua edat estan capacitats encara per demostrar. Després d'esgotar els 120 minuts de joc amb l'eliminatòria igualada va prendre la responsabilitat per parar dos penals dels quatre llançats pels locals, el de Dani Iglesias i el de Jon Ander, per segellar un ascens a la categoria de bronze.

Iván Vallés Ferrer (Beniarrés, 23 d'abril de 1998) és un jove porter que acaba la seua formació com a juvenil amb l'Ontinyent CF amb qui, a banda d'anar convocat en tots els encontres del primer equip, ha defès la camiseta del conjunt juvenil en Regional Preferent. Iván ha estat un dels herois de l'ascens a Segona Divisió B i ha rebut el focus mediàtic en els últims dies amb un saber estar impropi de la seua edat, tant dins com fora del terreny de joc. El club entén que és una aposta segura de futur i l'acord s'allarga per a dos temporades, tot i que en la primera d'elles eixirà cedit a un club de categoria inferior per gaudir de minuts i seguir creixent. Iván Vallés va iniciar la seua carrera a les categories inferiors del Muro CF, per passar en infantil pel Plus Xàtiva i tornar novament a Muro, des d'on va arribar a la disciplina ontinyentina com a cadet de segon any.

No només se li dóna bé parar penes màximes, ja que en entrenaments i els minuts que ha tingut ha demostrat ser un segur en els balons penjats i molta atenció als balons en profunditat, pel que en pocs anys està cridat a ser un referent en el futbol de les comarques, i perquè no, en un major àmbit.

Iván Vallés Alavés B Ontinyent CF

Iván Vallés renova per dos temporades i serà cedit en la primera d'elles. En la imatge rebutja un dels penals en l'eliminatòria per l'ascens

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.