Cotopur

Inici Notícies 1er Equip L'Ontinyent seguirà comptant amb la projecció de Rober

L'Ontinyent seguirà comptant amb la projecció de Rober

A primera hora de la vesprada Rober ha firmat el contracte que l'unirà a l'Ontinyent una temporada més, sent la segona consecutiva després que la 2016/2017 s'haja consolidat com un titular indiscutible. Era una de les peces desitjades després de cobrir més de 3000 minuts en lliga i tots els minuts de promoció d'ascens.

Roberto Sierra Giménez (València, 21 de maig de 1996), que resideix a la localitat de Novetlè, és un jove migcampista de tall defensiu que també pot actuar com a defensa central. En les files ontinyentines ha alternat ambdós posicions, tot i que ho ha fet més en la rereguarda. El seu portentós físic, unit a la joventut, són garantia de futur, i un primer pas per consolidar la columna vertebral que ha aconseguit l'ascens de categoria, a la que s'afegiran noves cares en la temporada 2017/2018.

Rober arribà a l'Ontinyent en agost del 2016 provinent del RCD Mallorca B, però ha tingut experiència en la categoria de bronze en vestir la camiseta de l'At. Levante, on arribà des de les categories inferiors.

Rober firmat la renovació per a la temporada 2017/2018

Rober, acompanyat pel president de l'Ontinyent Adrián Márquez (esquerra), ha firmat la renovació per a la pròxima temporada | Imatge: Ontinyent CF

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.