Cotopur

Inici Notícies 1er Equip Amb convicció i moltes forces

Amb convicció i moltes forces

Amb convicció, la d'una plantilla generosa i amb bon fer que ha assolit grans reptes durant la temporada, i amb forces, les que aportarà l'afició per fer el primer gol i, si és necessari, el segon o el de la victòria en el minut més important del duel. Arriba el Rayo Ibense amb els deures fets però amb ganes de donar sorpreses, va guanyar a l'Orihuela i al Villarreal C fa poques jornades, encara que tan sols opten a bescanviar l'onzena posició amb el Silla.

L'Ontinyent ha preparat durant tota la setmana amb intensitat, i sense oblidar el plànol anímic, un encontre que requerirà de dots de maduresa, saber estar, i imposar-se a un rival complicat quan siga possible. I és que només cal un punt per segellar la quarta posició, però tres donarien accés a la tercera plaça, el que suposaria jugar davant altre tercer classificat en primera ronda de promoció i esquivar els campions eliminats de la primera ronda en una possible segona. Càbales que només es poden tenir en compte si el conjunt de Mullor posa la guinda a una temporada excepcional per com s'han donat les circumstàncies, canvi de tècnic i remodelació lleugera de la plantilla amb el curs encetat.

El tècnic ontinyentí recupera efectius, com el cas de Rafeta que va complir cicle d'amonestacions a Xàtiva, sent que Edu Mesas, encara en procés de recuperació del trencament de menisc, serà l'única baixa per al duel. A les 18:00, horari unificat per als equips que es juguen el tercer i quart lloc de promoció, caldrà estar pendent del que ocorre en l'estadi del Clariano i fer els deures propis per oblidar-se de resultats en altres escenaris. El conjunt dirigit per De la Sagra es planta en El Clariano amb l'única baixa del porter sancionat, Eduardo García, i caldrà estar atents a les insercions en atac que protagonitzen Javi Navarro, Rafa Pina o l'ex de l'Ontinyent Javo.

L'encontre serà dirigit pel col·legiat Rubén García Gallegos, assistit en bandes per Sergio Giner Aznar i Antoni Orch Martínez. Les entrades són les habituals de tota la temporada, 10 euros per als adults en General i 15 euros en tribuna, mentre els joves de 16 a 20 anys poden accedir per tan sols 3 euros a General i els menors de 16 ho faran de forma gratuïta, sempre mostrant el DNI en el moment de l'adquisició de l'entrada. Els menors de 12 a 20 anys poden accedir a Tribuna per 5 euros, sempre que ho facen acompanyats per algun adult.

Ontinyent CF

Els ontinyentins estan a un pas de segellar la promoció, per al que cal només un punt, tres si volen fer-ho com a tercers | Imatge: Toni Tortosa

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.