Pinay

Inici Notícies 1er Equip Oportunitat d'or per ampliar distàncies

Oportunitat d'or per ampliar distàncies

L'Ontinyent CF podria aprofitar els resultats de la jornada vespertina de dissabte que ha suposat les derrotes de Torre Levante, Orihuela i Alzira davant Silla, Rayo Ibense i Almazora respectivament. Independentment d'això els objectius ontinyentins en la seua visita a Borriol passen per puntuar com a mínim, però buscant la victòria de primera mà.

Davant hi haurà un rival que frega la permanència amb els dits i que, després de vèncer a domicili a Novelda (0-1), vol oferir una bona imatge a la seua afició ja que l'última victòria data del 21 de desembre del 2016. En canvi, han quallat bons resultats davant equips de la zona alta, amb sengles empats (1-1) davant l'Olímpic, Villarreal C i Elche Ilicitano. Amb 39 punts els d'Óscar Calleja tenen 7 de matalàs sobre la zona de descens. Destaquen entre els locals el davanter Bielsa (8), i els atacants Lalo (6), Tali (5), Jaume (5) i Colomer (5).

No hi haurà baixes per sanció en cap dels dos conjunts, i Miguel Ángel Mullor seguirà sense poder comptar amb el defensa central Edu Mesas i l'atacant Alberto Abengózar, aquest últim ja en la recta final de la recuperació de la lesió de menisc. La golejada davant el Paterna va servir per soltar la tensió acumulada pels últims resultats, i recuperar seguretat defensiva, punts clau que l'equip tractarà d'explotar novament en El Palmar borriolenc.

L'encontre té horari matinal (12:00) i serà dirigit pel col·legiat Joan Albert Silvestre Cerdà, assistit en bandes per Santiago Jacobo i Ángel Bernat Ferre.

Ontinyent CF Juanan i Paco Sáez

Paco Sáez i Juanan celebren un dels gols de la setmana passada | Imatge: Toni Tortosa

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.