Cotopur

Inici Notícies 1er Equip Francesc rep 4 partits de sanció

Francesc rep 4 partits de sanció

S'ha confirmat una de les notícies més negatives que es desencadenen del partit guanyat davant l'Alzira, i que en el seu moment va suposar quedar-se amb un home menys quasi tot el segon temps. Francesc, que colpejà a Boix després que aquest el xafara, tal com ha admès el jugador rival en mitjans de premsa alzirenys (minut 20), haurà de vore els propers quatre partits des de la grada.

D'aquesta forma el conjunt blanc-i-negre s'haurà d'adaptar a tindre només un home de referència disponible, Cristo, que també va tindre una actuació destacada quan va suplir a Dani Ruiz després de l'expulsió. A més, el tècnic Miguel Ángel Mullor acumula amonestacions, ja que va vore la cinquena del primer cicle, i no es podrà seure en la banqueta visitant del Nelson Mandela de Torrevieja, on l'Ontinyent jugarà el pròxim partit diumenge a les 11:45.

Amb tot, la plantilla ha tornat als entrenaments disposada a donar més del 100% per retre visita al penúltim classificat, un Torrevieja que necessita els punts com aigua en maig, i al que se li resisteix una victòria des de fa moltes jornades.

Francesc Ontinyent CF

Francesc espera una centrada a baló parat davant la presència de Boix, qui el va xafar abans de la reacció que suposà la roja | Imatge: Toni Tortosa

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.