Cotopur

Inici Notícies 1er Equip Miguel Ángel Mullor ha estat presentat junt el cos tècnic

Miguel Ángel Mullor ha estat presentat junt el cos tècnic

Vesprada de presentacions la que s'ha produït a l'estadi El Clariano aquesta vesprada. Miguel Ángel Mullor ha donat a conèixer en societat, davant un bon grapat de periodistes i alguns aficionats, qui seran els seus companys de viatge en aquest il·lusionant projecte que representarà la temporada 2015/2016.

El segon entrenador serà Kiko Ferrero (Ontinyent, 2 de maig de 1974), qui portarà el treball tècnic de "scouting" o anàlisi tàctic, a banda de ser un dels major recolzaments de Miguel Ángel en el treball del dia a dia. Kiko té àmplia experiència al futbol base ja que ha dirigit alguns equips de la Fundació Esport Base d'Ontinyent, precisament tant ell com el nou tècnic blanc-i-negre van a seguir lligats a l'entitat de la pedrera per enfortir la relació entre ambdós entitats.

Com preparador físic arriba Alfonso Gijón, qui ha compartit banqueta amb Mullor a la UD Benigànim. La trajectòria d'Alfonso també està vinculada a la FEBO, on arribà a dirigir el juvenil fins acariciar l'ascens de categoria fa algunes temporades. En l'àmbit físic es comptarà de nou amb el gran treball de Ramón Marín, fisioterapeauta i recuperador que ha demostrat sobradament la seua vàlua en aquesta temporada que ja ha finalitzat.

L'entrenador de porters serà altre ontinyentí, Gabri Ribera (Ontinyent, 2 d'octubre de 1988), qui té passat blanc-i-negre ja que va defensar les porteries de la pedrera fins assolir l'Ontinyent B, amb qui aconseguia ascendir de la mà de Miguel Ángel Mullor. Ara és porter de l'Atzeneta, on també ha aconseguit l'ascens a la Regional Preferent després d'haver passat per equips com el Contestano.

Després de les pertinents fotos, Miguel Ángel Mullor ha fet algunes declaracions als mitjans en roda de premsa.

Miguel Ángel Mullor - Cos tècnic

D'esquerra a dreta: Gabri Ribera, Kiko Ferrero, Miguel Ángel Mullor, Alfonso Gijón i Ramón Marín | Imatge: Toni Tortosa

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.