El Juvenil goletja amb Chorques al capdavant (0-5)

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Els de Roberto Bas s’han retrobat amb la victòria després de la primera cessió de punts la passada setmana amb l’empat sense gols. 0-5 davant el CD Campello B que manté a l’Ontinyent CF Juvenil regnant la classificació.

Un partit davant un rival intens que anava a per totes en cada acció i el primer tant ha aplegat amb un gol de còrner tret per Junior i ben finalitzat per Chorques amb un remat que envià l’esfèric al fons de la xarxa que defensava el rival. El bon estat de forma del davanter és impecable i en aquest partit ho va demostrar des de l’inici.

Marc Pomer va ser l’autor del segon tant amb una jugada col·lectiva i que li va cedir Chorques, davant del porter, per assistir a Pomer amb un remat còmode davant la porteria i sense oposició. Tot i això, el domini de l’Ontinyent CF era constant i va desplegar un futbol que tants bons fruits està conseguint aquest any. Abans del descans va aplegar el tercer gol, de nou Chorques a la centrada de Junior de treta de còrner.

Ja a la segona meitat, El Campello es quedava amb un jugador menys sobre la gespa al ser expulsat Iván per doble amonestació i l’Ontinyent CF hi tenia més comoditat per dur el control del partit, del joc i de l’esfèric. Els dos gols restants també varen ser obra de Chorques, afusellant al porter pel primer pal al quedar-se davant d’ell i l’ultim, de cap, després del centre de Melendez.

Cal destacar el joc col·lectiu que segueix mostrant aquest equip, amb un compromís i esforç impecables a aquestes altures de competició. Chorques va tornar amb l’equip després de l’absència de la passada setmana per viatjar amb el primer equip i ho va fer per la porta gran: 4 gols i 1 assistència.

A aquesta victòria se li suma la derrota del segon classificat, el CD Pablo Iglesias, cedint aquesta possició a l’Independiente de Alicante amb una distància de 7 punts respecte a l’Ontinyent CF.

📝 Fitxa tècnica:

  • 👕 CD El Campello 'B': Marco Antonio, Sergi Blasco, Antonio Ripoll, Juanfran Martínez, Alfredo Capdepon (Phillip Coveney, 70’), Jesús Hernández, Carlos Ruiz, Juan Martínez (Darío Martín, 58’), Iván Ramos, Álex Rodríguez (Pablo Hernández, 75’) i José María Coloma (Enrique Cadenas, 51’)
  • 👕 Ontinyent CF Juvenil: Ivelin Popov, Pau Tortosa (Melendez, 72’), Alberto Muanza (Vicent Such, 65’), Marc Gonzalez, Pau Sanchis (José María Cid, 60’), Sergio Mateu (Lluis Felipe, 56’), Diego Cambra, Víctor Revert, Miguel Chorques, Marc Pomer i Alberto Osoro
  • ⚽ Gols: 0-1 Miguel Chorques (17’); 0-2 Marc Pomer (30’); 0-3 Miguel Chorques (33’); 0-4 Miguel Chorques (83’); 0-5 Miguel Chorques (88’)
  • ⚖️ Àrbitre: Cesar Ponce Becerril. Ha amonestat els locals José María Coloma, Antonio Ripoll i Iván Ramos amb doble amonestació.