L'Ontinyent CF Juvenil cedeix un punt al CD Pablo Iglesias (0-0)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L’Ontinyent CF Juvenil de Roberto Bas tornava a jugar a domicili després de les dos jornades com a local amb victòries davant el CD Eldense i Peña Madridista de Ibi. No obstant, va aplegar la primera cessió de punts d’aquest juvenil que no va tenir a les seves files dos jugadors vitals com Alexandru i Chorques, convocats amb el primer equip.

Un duel davant el CD Pablo Iglesias, amb empat sense gols, que cal destacar l’escenari de partit inusual fins el moment. El bloc local sempre juga els seus partits a la Ciutat Esportiva de l’Elx CF, però aquest partit davant l’Ontinyent CF es va dur a terme al Camp de Futbol de Carrús, de petites dimensions i una gespa artificial en mal estat per poder jugar a futbol. Llevat d’això, l'encontre es va disputar amb un fort vent que dificultava el joc.

Ja amb l’inici de partit, el CD Pablo Iglesias va otorgar als de Roberto Bas la possessió i l’espai sobre el terreny de joc amb un sistema defensiu amb què l’esperaven al seu propi camp per tractar de ferir al contraatac de joc vertical. Un plantejament que va tenir els seus efectes davant la dificultat de connectar els passes en camp contrari derivat tant del bon possicionament rival com de les reduïdes dimensions del terreny.

La primera meitat va aplegar a la fí sense a penes ocasions de gol per cap conjunt i espais ben tapats. A la segona meitat, l’Ontinyent CF tenia l’aire a favor i va mostrar una cara més còmoda sobre la gespa amb una profunditat desapareguda durant el primers 45 minuts. L’equip va estar molt actiu amb les incorporaciones de Vicent Such i Junior, trobant eixe joc vertical i ofensiu que tant caracteritza aquest conjunt.

Les ocasions aplegaven amb color blanc-i-negre però no es conseguien materialitzar en gol. Una bona ocasió a favor del quadre visitant va tenir la resposta del CD Pablo Iglesias amb l’oportunitat més clara del partit. El contraatac local, ajudat per dos rebots que van aprofitar, van fer que Ivelin Popov es proclamara artífice d’una bona actuació defensiva amb dos intervencions magnifiques que feren salvar el 1-0 en situació de 2 vs. 1.

L’Ontinyent CF Juvenil va cuallar un magnífic treball condicionat tant per les condicions meteorològiques com el terreny de joc tan complex amb un rival sabedor de com ser el primer equip en frenar el ple de victòries d’aquest equip. Tot i això, l’equip va exercir una bona pressió en camp contrari, buscant eixos espais i amb replecs ràpids en la pèrdua de pilota. Tot i l’empat, el golaveraje és a favor de l’Ontinyent CF i es manté com a líder de la classificació.

El pròxim partit tornen a jugar lluny del Clariano, en aquest cas davant El Campello B amb horari per determinar.