El juvenil tanca la pretemporada i ja pensa en l'Eldense

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El conjunt dirigit per Roberto Bas va completar la pretemporada amb altra golejada, per 8-2, davant l'equip juvenil de la UD Portuarios. Als ontinyentins els va costar entrar en el partit i es van trobar amb un 0-2, un poc excesiu per al vist en el terreny de joc, quan es complia el minut 20. Després d'unes correccions la remuntada es va culminar abans del descans amb el 3-2, mentre en el segon temps es mantindria el nivell ofensiu fins ampliar el resultat als 8 gols favorables.

Víctor Revert, Marc González i Marc Pomer van fer els tres gols de la remuntada abans d'anar camí als vestidors, i Alberto Osoro, i Junior i Dario amb els seus doblets completarien el 8-2 definitiu. El resultat, que com la resta, és anecdòtic a les altures de la temporada actuals, sense haver iniciat la competició oficial, sí serveix com a reforç de cara a començar amb confiança i sabedors que el treball realitzat ha anat pel bon camí.

Aquest cap de setmana comença la vertadera competició amb la primera jornada del grup VII de Primera Regional, que farà que els homes de Roberto Bas hagen de desplaçar-se al feu de l'Eldense diumenge a les 12:00. La designació del col·legiat encara no ha estat publicada.

"La pretemporada ens ha servit simplement per conèixer-nos, tant els jugadors als tècnics com a la inversa", assegura l'entrenador ontinyentí, que després de les proves i l'acumulació de minuts realitzades fins ara indica que "ara bé lo bo i no tindrà res a vore amb els partits que hem disputat fins ara".

Pel que fa a la plantilla juvenil, amb 21 integrants, es dóna per tancada, i es donarà més detalls en els propers dies en la web oficial dels seus components. L'equip s'estrenarà en El Clariano el cap de setmana dels 6 i 7 d'octubre rebent el CD Pablo Iglesias.