El juvenil segueix la preparació hui en Aielo

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Si bé els resultats en pretemporada són anecdòtics i no asseguren res competició oficial, cal reconèixer el gran treball del conjunt entrenat per Roberto Bas en els entrenaments i els encontres disputats fins ara. Hui és torn de desplaçar-se a la veïna localitat d'Aielo de Malferit per enfrontar-se al primer equip a les 20:15. Es dóna el fet que el tècnic aieloner és l'ex blanc-i-negre Kikín.

El juvenil ha aconseguit vèncer tots els seus partits amistosos fins el moment:  1-5 al feu de l'amateur de l'Agullent, 1-10 al juvenil de Vallada, 4-0 al juvenil del Muro i 1-0 a l'amateur del Beniarrés.

Enquadrat en el grup alacantí de Primera Regional

Com a novetat, aquesta temporada el juvenil haurà de realitzar desplaçaments un poc més llargs en enquadrar-se grup setè de la Primera Regional corresponent a la província d'Alacant. Els de Roberto Bas comencen la temporada oficial amb l'encontre lliguer del cap de setmana del 30 de setembre que suposarà viatjar al feu del CD Eldense, que arriba de descendir des de la Preferent la passada temporada. El primer encontre en casa serà el cap de setmana del 7 d'octubre davant el CD Pablo Iglesias.

Villena, Betis Florida, Crevillente, Alcoyano C o la Peña Madridista d'Ibi seran altres rivals destacats en un grup que es preveu molt fort, però els ontinyentins confien en el seu bon fer i en el pas endavant que han fet alguns juvenils a les ordres de Miguel Ángel Mullor en el primer equip.