Reconeixement a la gran temporada del juvenil

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El passat divendres 29 de juny va tindre lloc la gala anual de l'esport al teatre Echegaray. Entre moltes entitats i figures esportives que reberen el reconeixement a la seua trajectòria recent, va estar representada la plantilla juvenil de l'Ontinyent CF, que enguany s'ha quedat a les portes d'un meritori ascens a Regional Preferent.

La temporada ha estat molt regular i amb grans xifres golejadores tant a nivell de transformació com d'encaixar. Però per damunt de tot, s'ha trobat la gestió professional d'un tècnic com Kiko Ferrero, que ha sabut proporcionar dels millors valors d'aquest esport als seus deixebles. Al mateix temps, els jugadors han tingut un actitut digna de reconeixement durant tota la temporada, amb un extraordinari nivell d'implicació i sobretot de companyerisme.

Entre el protagonisme d'aquesta gala cal destacar l'homenatge a les impulsores de la Sant Silvestre i la projecció de l'audiovisual "Campeonas invisibles". Algunes de les guardonades van ser: Cristina Gandia, campiona del món de rem indoor amb el club Universitat Alacant; Edgar Esteban, campió autonòmic de Motocross en la categoria MX85 amb el Motoclub RRR72 de Torrevieja; la ciclista campiona d’Espanya amb el Koryo Car Hyundai de València Sofia Rodríguez; i Maria Salvador, campiona de la copa d’Espanya amb el València Basket.

L'acte va estar presentat per Alfonso Soler i Mariate Micó, i entre les autoritats que entregaren els reconeixements es va trobar el regidor d'esports Óscar Borrel.