El juvenil celebra la sisena consecutiva amb un sopar

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Sis victòries importants, aconseguides de forma consecutiva, han servit a l'Ontinyent Juvenil per prendre l'habitual descans del cap de setmana faller de forma diferent. En categories inferiors i amateurs no va haver futbol aquest passat cap de setmana, i això sumat a la sisena victòria consecutiva del conjunt de Kiko Ferrero, va permetre els ontinyentins reunir-se al voltant de la taula amb un sopar pagat pel club el passat divendres, després de l'entrenament en El Clariano.

Els juvenils completaren una remuntada d'escàndol davant el cuer, SD Sueca, que s'avançaria en el primer temps contra tot pronòstic. Tot i que Borja Pérez feia la igualada abans del descans, va ser necessari un toc d'atenció per part del tècnic ontinyentí per assegurar una victòria molt àmplia en un segon temps en el que es veieren set gols més, tots de color local. Les baixes amb les que s'arribava a l'encontre, sumades a certa relaxació pel lloc classificatori del rival, havien marcat el primer temps.

Diego Cambra completava la remuntada al principi del segon temps, distancia ampliada posteriorment per Javi Martínez, els doblets d'Alexandru i Jorge Gandia, i el gol de Miguel Chorques, que s'afegiria en la recta final al festival anotador. Amb aquesta victòria, la sisena consecutiva, l'equip es feia amb el premi del sopar que convida el club, i es permet tornar del descans faller amb opcions d'assaltar el segon lloc que ara ostenta el Dragon Force amb un punt més. Serà aquest diumenge a les 12:00 al feu de l'Alcàsser, que suma 26 punts i es troba en la zona mitjana-baixa de la taula. El col·legiat designat és Carmelo Gonzalez Higuero.