El juvenil estrena liderat després de golejar (1-7)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Encontre còmode, tal com demostra el resultat de 1-7, per al juvenil dirigit per Kiko Ferrero, que superà clarament al Sueca en la setena jornada. D'aquesta forma els ontinyentins sumen 15 punts amb unes xifres demolidores de de 31 gols a favor i tan sols 3 en contra, les millors xifres de tots els rivals.

El Sueca, que fins el moment només ha pogut sumar un punt, es va vore superat pels gols de Bernat (2), Diego (2), Dario, Javier i Jordi. El local Rubén arribà a anotar l'1-2 momentani a la mitja hora de joc, mentre els ontinyentins vorien fins en tres ocasions la fusta, i protestaren algunes ocasions anul·lades per fora de joc.

"Estic convençut que si seguim treballant aixina durant la setmana els resultats seguiran sent positius", afirma el tècnic ontinyentí, que agraeix la implicació dels seus: "venen 18-19 jugadors a entrenar i aixina dóna gust treballar perquè es poden fer moltes coses". Preguntat pel liderat, Kiko es mostra prudent: "estem encara en la setena jornada, poden passar moltes coses però espere que amb el pas de les setmanes seguim ahí dalt o lluitant per estar-ho".

La pròxima cita del juvenil és esta vesprada en El Clariano davant l'Alcàsser CF, rival de mitjana taula que compta amb 10 punts gràcies a un bagatge de 19 gols convertits per 18 encaixats. Serà, per tant, una nova oportunitat de gaudir del futbol del juvenil per als aficionats ontinyentins.

Ontinyent juvenil

El juvenil segueix arrasant en el grup V de Primera Regional | Imatge: Alberto Castaño