Cotopur

Inici Equips

John Clarkson

John Clarkson Nom Esportiu: John Clarkson
Funció: Mànager
Nom Complet: John Reid Clarkson
Data de naixement: 30/09/1956 (56 anys)
Lloc de naixement: Escòcia
Equip de procedència: Catarroja C.F.

Historial i característiques:

Aquest empresari escocès té una bona trajectòria al futbol, com ho confirmen els resultats temporada darrere temporada.

Fa 4 anys es va fixar en la localitat de Benissa, on té la seua residència habitual. Es va fer càrrec de l'equip local a les categories regionals. Després decidí provar amb el Crevillente, on va fer en poc temps una plantilla competitiva quan el futur de l'equip es veia amb poca esperança.

El seu últim trajecte ha estat a Catarroja, on va aconseguir ser líder de la Tercera Divisió i fer la promoció d'ascens. La primera fase, que els haguera donat accés directe a la categoria de bronze, va deparar l'eliminació de l'equip davant la S.D. Noja. Després van superar La Hoya, però de nou van caure en la tercera i definitiva eliminatòria davant el Tudelano.

A terres angleses John ja va estar a un pas de fer història, quan dirigia l'equip de Ipswich Wanderers, amb qui va aconseguir arribar a les semifinals de la FA Vase que disputen els equips de categories inferiors.

La combinació de la seua major afició, el futbol, i el clima del territori espanyol l'han fet decidir-se per continuar la seua aventura mediterrània. Com ja ens va contar a la primera entrevista de la temporada, Clarkson volia arribar a Ontinyent perquè li va encantar l'estadi i l'ambient creat per l'afició blanc i negra.

Fora dels terrenys de joc compta amb una important empresa de residències per a gent discapacitada a East Anglia, anomenada Amber Care, amb qui comparteix direcció la seua dona Susan.

Tornar amunt

Copyright © Ontinyent C.F. 2017

Desenvolupat per Toni Tortosa. Plantilla per Joomla Templates & Copywriter.