La Penya de La Torreta presenta la seua planificació

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La Penya de La Torreta tornarà a ser un dels pilars de l'Ontinyent CF en la present temporada 2018/2019, tant a nivell local com, especialment, visitant. El passat divendres 14 de setembre va tindre lloc l'habitual sopar en la seu del Nou Racó del Tirador, aprofitant per realitzar l'assemblea que suposava l'aprovació dels pressupostos per a la nova temporada. També es va oficialitzar el número de membres de la penya, que ja ascendeix a 29 persones, aixina com la planificació de viatges a domicili.

Els desplaçaments organitzats per La Torreta estan oberts a tots els socis de l'Ontinyent CF, respectant els seients reservats per als penyistes, i es va confirmar els quatre destins organitzats: Teruel, Castelló, Vila-Real i Barcelona. En aquest útlim cas la penya farà un viatge de cap de setmana complet per acudir al Mini Estadi. Alguns membres, fora d'aquestos viatges oficials, també confirmaren diferents desplaçaments en vehicles particulars a destins com Cuenca, Lleida, Ejea de Los Caballeros o València.

Al mateix temps, i de cara al partit de tercera ronda de Copa del Rei que enfrontarà l'Ontinyent al Melilla a domicili, la penya ha confirmat que, en cas de televisar-se l'encontre, s'obrirà la seu del Nou Racó del Tirador per a tots els socis dins de l'aforament establert.

La Penya de La Torreta anirà informant al llarg de la temporada de totes aquestes iniciatives i aquelles que poguen sorgir, mantenint informació actualitzada tant mitjançant els diversos mitjans de comunicació com per la web oficial del club. Per formar part de l'associació es pot contactar al president, Paco Ortiz, al telèfon: 630 29 07 60.