Arranca la campanya de socis: #UnitsSOMMÉSForts

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF ha llançat esta vesprada la nova campanya de socis per a la temporada 2018/2019 baix un clar lema: Units som més forts. Amb ell es pretèn recalcar que ara, més que mai, és el moment d'estar units, i de ser més. Per això, l'oferta per a l'actual soci és molt atractiva, i només d'ell dependrà el preu final del carnet, ja que per cada nou soci que porte podrà fer-se amb un 25% de descompte que és acumulable, és a dir, quants més socis porte més barat li serà el carnet, inclús amb l'opció d'aconseguir-lo de forma totalment gratuïta si aporta 4 nous socis.

"Units som més forts" és el lema de la campanya

Com a condició principal només es requereix que els nous socis que aporte el soci existent siguen d'un carnet d'igual o major valor que el seu. I com ja és habitual en temporades anteriors, quan abans es traguen els carnets els socis, abans podran beneficiar-se de vore els partits de pretemporada gratis, ja que amb ell accediran sense haver de pagar entrada, que en cas de rivals d'igual o superior categoria serà única de 10 euros, o en cas d'inferior categoria serà de 5 euros.

El carnet no inclou dos dies del club, que s'hauran de pagar de forma separada, així com els de Copa del Rei, tot i que en cas de fer-se preus rebaixats per als socis en aquesta segona competició podran beneficiar-se de descomptes.

L'objectiu del club és augmentar la massa social i fidelitzar els seus actuals socis oferint-los l'avantatge de portar nous socis i aconseguir un gran descompte. I a més, aquestos nous socis, tindran la mateixa oportunitat o molt semblant en noves campanyes de futures temporades. Pel que fa als preus sense descomptes es mantenen els mateixos escollits per la junta directiva la temporada passada.

Cartell complet (clic per descarregar i vore imatge a gran tamany):

cartell carnets temporada 1819 1