L'assemblea de socis aprova la sol·licitud de préstec

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'assemblea general extraordinària convocada per al dia d'ahir, dilluns de 2 juliol, va aprovar per unanimitat la sol·licitud d'un préstec per fer front als diferents deutes arrossegats de la temporada ja finalitzada 2017/2018. Tot i que la xifra exacta està per determinar, el tresorer Enrique Montagud, que va acompanyar a Luís Ortiz (president) i Ángel Bordera (secretari), va informar d'un import d'al voltant de 350.000 euros.

Aquestos diners corresponen tant al pagament de deutes als jugadors, com a aplaçaments atorgats per les diferents administracions públiques al club baix la gestió d'Elite Sports 17 SL. Tot i la unanimitat, un dels socis es va oposar a aquesta mesura, mentre altres dos socis van preferir abstenir-se. La junta directiva del club es posa des de hui a treballar amb les entitats bancàries corresponents per obtenir aquest crèdit.

En la mateixa assemblea es va aprovar reprendre la conversió del club en societat anònima esportiva, més coneguda com a "SAD" per les seues segles en castellà. La primera fase es reprèn amb la ratificació de la compra d'accions dels socis que ja ho feren l'any passat, al mateix temps que queda oberta per a subscripció de nous accions per part d'altres socis. En els dos casos han de passar per les oficines del club (Av. Tèxtil 18 d'Ontinyent) en horari de 17:30 a 20:30 de dilluns a divendres, i firmar el butlletí corresponent. Aquest primer plaç finalitzarà el 31 de juliol, i serà seguit d'un segon de l'1 al 31 d'agost en el que els mateixos socis subscriptors del primer plaç podran fer-se amb més accions, mentre en una tercera fase de l'1 al 30 de setembre, aquesta opció de compra s'obriria a gent externa al club baix l'acceptació de la junta directiva actual.

Aquesta informació està publicada des d'ahir a la web oficial del club i es supervisarà que siga publicada de forma corresponent als mitjans locals de major abast seguint les normes marcades per l'actual llei.

Imatge: Els socis voten a favor de la sol·licitud de préstec per fer front als deutes arrossegats de la temporada finalitzada. Benicadell Esportiu