#ElClarianoARebentar: participa i guanya! 馃摲

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF presenta un concurs per a tots els seus aficionats, abonats i no abonats, de cara al derbi que es viur脿 aquest diumenge a l'estadi El Clariano. Entre els premis destaca un carnet per a la grada de General en la pr貌xima temporada 2018/2019, una camiseta de la tercera equipaci贸 i un bal贸 firmat per tots els components de la plantilla. La forma de participar 茅s molt senzilla:

  1. L'aficionat o aficionada ha de fer una fotografia portant una camiseta o una bufanda de l'Ontinyent (d贸na igual la temporada i el color).
  2. L'ha de pujar a la seua xarxa social preferida (Twitter, Instagram o Facebook*) amb l'etiqueta/hashtag #ElClarianoARebentar. Junt a la fotografia pot posar el comentari que preferisca
  3. Quantes m茅s publicacions, m茅s participacions! Per cada publicaci贸 fotogr脿fica (tenint en compte que cada foto publicada siga visualment diferent) es comptar脿 amb un nou n煤mero asignat per al sorteig, augmentant aixina la probabilitat de guanyar!

Condicions del concurs:

  • El proc茅s de participaci贸 s'obri des de hui dijous a les 19:00 fins diumenge a les 23:59.
  • Durant el dilluns es recolliran totes les dades de les publicacions (nom del perfil d'usuari) i se'ls assignar脿 un n煤mero per ordre cronol貌gic. Farem "M'agrada" des dels perfils oficials de l'Ontinyent per confirmar la participaci贸 de cada fotografia publicada.
  • Dimecres a les 20:00 s'oferir脿 els noms (o noms d'usuaris de xarxa social) de les persones guanyadores, a les que els escriurem de forma privada per acordar la recollida del premi.
  • Els premis no es poden bescanviar per imports monetaris, i el carnet de grada general pot convertir-se en un de tribuna pagant la difer猫ncia de preu sobre la tarifa de la temporada 2018/2019 que es publicar脿 en estiu.
  • L'Ontinyent CF no faciltiar脿 ni utilitzar脿 les dades recollides ni publicades pels usuaris amb cap sentit comercial ni les facilitar脿 a tercers per a cap 煤s.
  • El guanyador autoritza a l'Ontinyent a utilitzar la fotografia per publicar els resultats del concurs, i sense cap altre fi.
  • *En les publicacions de Facebook cal assegurar-se que la visibilitat 茅s p煤blica per a que puga ser revisada i comptada com a participaci贸.