Un gran esdeveniment envoltarà el partit del diumenge

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF i Erreà es troben organitzant un gran esdeveniment per als moments previs i posteriors al partit d'aquest diumenge. Tot començarà a les 10:00, moment en el que un espectacular camió d'Erreà obrirà les portes en la zona d'esplanada posterior a la grada de General. Dins es podrà trobar una selecció dels millors articles de la marca italiana, i es podran adquirir articles oficials de l'Ontinyent a un 25% de descompte (excepte bufandes, clauers i primera equipació).

Entre tots els assistents, que hauran de recollir una papereta sense cost, es sortejaran dos entrades dobles per al partit davant l'Hércules i l'Alcoyano respectivament, i entre tota la gent que compre qualsevol article es sortejarà una camiseta oficial de la primera equipació. I parlant d'equipacions, serà presentada una camiseta preparada per fer història, la de Islàndia, que gaudirà de la primera participació en un mundial amb la classificació per al Rússia 2018. Els resultats dels sortejos realitzats pel club s'anunciaran durant la vesprada del diumenge a la web i les xarxes socials.

Per si això fóra poc, el club ofereix la possiblitat als aficionats de compartir moments amb la plantilla, cos tècnic i directius durant un dinar de germanor que es realitzarà després del partit, a les 14:30. Els aficionats poden portar dinar baix braç. I després del dinar, colofò amb la firma d'autògrafs d'una plantilla 2017/2018 inoblidable prevista per a les 15:30, menuts i majors podran fer-se amb un dels 200 pòsters que el club ha editat especialment per a l'ocasió amb la col·laboració de la impremta Penadés y Ureña.

Quan acabe la firma d'autògrafs es donarà per conclosa una jornada que s'espera completar amb un bon resultat davant la SCR Peña Deportiva, partit que es jugarà a les 11:30.