El club s'apropa a les escoles: Primera parada, Carmelo Ripoll

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ahir per la vesprada l'Ontinyent va estar present en l'escola de primària Carmelo Ripoll, amb motiu d'una visita sol·licitada pel propi col·legi, tot i que en les pròximes setmanes s'iniciarà una planificació de visites a la resta d'escoles amb sorpreses que aniran detallant-se. Pel moment, ahir es va iniciar aquest camí amb la col·laboració dels mestres de l'esmentada escola, i la presència del màxim mandatari del club, Adrián Márquez, qui va estar acompanyat per la perla d'Atzeneta, José Antonio Soler, i el delegat d'equip, José E. Ferrero.

La vesprada va resultar molt especial per a la cinquantena de menuts del tercer curs de primària, que departiren amb els protagonistes del club, feren preguntes i aprofitaren, com no, per fer-se amb els autògrafs del jove jugador de l'Ontinyent que està realitzant una temporada destacada. Tant Adrián com Soler estigueren encantats d'atendre als més joves, i a més, els van fer entrega d'entrades per al partit que disputa demà l'equip davant la SD Formentera, de forma que puguen acudir a vibrar amb el joc de l'equip i, tant de bo, aportar el seu granet d'arena en la cerca de la victòria.

El departament de marquèting i comunicació del club es troba a hores d'ara treballant intensament per preparar noves visites a totes les escoles de la ciutat, pel qual se les contactarà amb el degut temps, i algunes de les classes escollides dins d'un marge d'edat seran convidades a viure en directe els partits de l'Ontinyent CF.