El club s'apropa a les escoles: Primera parada, Carmelo Ripoll

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ahir per la vesprada l'Ontinyent va estar present en l'escola de primària Carmelo Ripoll, amb motiu d'una visita sol·licitada pel propi col·legi, tot i que en les pròximes setmanes s'iniciarà una planificació de visites a la resta d'escoles amb sorpreses que aniran detallant-se. Pel moment, ahir es va iniciar aquest camí amb la col·laboració dels mestres de l'esmentada escola, i la presència del màxim mandatari del club, Adrián Márquez, qui va estar acompanyat per la perla d'Atzeneta, José Antonio Soler, i el delegat d'equip, José E. Ferrero.

La vesprada va resultar molt especial per a la cinquantena de menuts del tercer curs de primària, que departiren amb els protagonistes del club, feren preguntes i aprofitaren, com no, per fer-se amb els autògrafs del jove jugador de l'Ontinyent que està realitzant una temporada destacada. Tant Adrián com Soler estigueren encantats d'atendre als més joves, i a més, els van fer entrega d'entrades per al partit que disputa demà l'equip davant la SD Formentera, de forma que puguen acudir a vibrar amb el joc de l'equip i, tant de bo, aportar el seu granet d'arena en la cerca de la victòria.

El departament de marquèting i comunicació del club es troba a hores d'ara treballant intensament per preparar noves visites a totes les escoles de la ciutat, pel qual se les contactarà amb el degut temps, i algunes de les classes escollides dins d'un marge d'edat seran convidades a viure en directe els partits de l'Ontinyent CF.