L'Ontinyent, present en la gala Yo Soy Noticia

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF va estar representat anit en la gala Yo Soy Noticia, que convoca als esportistes més destacats de la Comunitat Valenciana en l'últim any, oferint premis i reconeixements, i creant un ambient únic al voltant d'un esdeveniment ja consolidat en el territori valencià. A l'acte, conduït pel periodista Pedro Morata, van acudir el president de l'entitat, Adrián Márquez, i l'entrenador del primer equip, Vicente Parras.

El Palau de les Arts Reina Sofia va ser un enclau especial per presenciar el lliurament de premis, al que acudiren autoritats com el president de la Generalitat Valencia, Ximo Puig, i representants de clubs capdavanters en diferents àmbits esportius, com el Levante UD o el seleccionador nacional Julen Lopetegui.

El club vol agrair la cobertura que realitza yosoynoticia.es del futbol modest valencià en particular, i de tots els esports en general. L'acte d'anit, a més de ser presenciat en directe per centenars de persones, va ser tendència en les principals xarxes socials.