Iván Vallés torna a Tercera Divisió de la mà del Quintanar

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El jove porter de Beniarrés, Iván Vallés Ferrer, que estava cedit en el Muro CF de Regional Preferent fa el salt per tornar a la Tercera Divisió. Ho fa en concret al grup XVIII, el castellà-manxec, a les files del CD Quintanar del Rey, amb qui precisament haurà de vore's les cares amb l'últim rival de l'Ontinyent en Copa Federació, el CP Villarrobledo.

Iván Vallés Ferrer (Beniarrés, 23 d'abril de 1998) va renovar el passat juliol com a jugador blanc-i-negre per a dos temporades, aquest vincle es manté i el moviment al Quintanar es fa de nou en forma de cessió després d'un acord entre les múltiples parts implicades. Cal recordar que Iván va ser un dels artífex de l'ascens a Segona Divisió B, en parar dos dels quatre penals llançats pel Deportivo Alavés B. Al club de La Manchuela arriba junt al seu nou entrenador, José Poyatos, que va agafar el càrrec fa escasos dies. Aquest és el tercer tècnic amb el que compta l'entitat, que passa per una ratxa negativa de resultats després de 9 partits sense conèixer la victòria, tot i que fora de la zona de perill.

Des de l'Ontinyent CF desitgem al porter, així com al propi Quintanar del Rey, els majors èxits en el que resta de temporada.