L'Ontinyent rep la visita d'Orlando Ortega

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El jove atleta d'origen cubà, però internacionalitzat espanyol, Orlando Ortega, va visitar el passat divendres les instal·lacions de l'estadi municipal El Clariano. Orlando va intercanviar conversacions amb membres del club, encapçalats pel president Adrián Márquez junt al delegat d'equip, José Enrique Ferrero. Orlando va estar acompanyat per son pare, per altre atleta, Omar Cisneros, que competeix en 400 metres tanques i llisos, a més del president de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, l'ontinyentí Vicente Revert Donat.

Orlando Ortega ha estat de visita en la ciutat que l'ha vist crèixer com a atleta i ha volgut aprofitar per apropar-se a l'actualitat futbolística que encapçala l'Ontinyent amb una gran temporada en la categoria de bronze tot i ser recent ascendit. L'atleta especialista en 110 metres tanca ha encetat una temporada il·lusionant després del setè lloc en el campionat mundial de Londres i el segon en la Diamond League, i vol apropar-se als millors registres del món en un equip d'entrenament que ara conformen el propi Omar Cisneros i Mar Ramírez (100 metres tanca).

En les properes dates el club i l'atleta estaran en contacte per tractar que presencie algun dels encontres de l'Ontinyent com a local, homenatge que el club desitja fer-li des de la plata aconseguida en els jocs olímpics de Rio 2016 i que per motius d'agenda no es va fer realitat.