La Penya de La Torreta prepara noves activitats

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La Penya de La Torreta segueix treballant per crear un gran ambient de futbol i moure els aficionats amb interessants desplaçaments. El passat divendres, a més, reberen la visita del delegat d'equip, José Enrique Ferrero, i del jove atacant (també defensa lateral), José Antonio Soler. La cita transcorregué amb un gran ambient per a una penya que segueix creixent, ampliant en un 25% el número de socis, i passant de 23 en la temporada passada a 29 en la present. Les inscripcions estan obertes encara i es poden realitzar tant acudint a la penya els dies de partit com acudint a la seua seu en el Bar Nou Racó del Tirador, on la penya organitza un sopar el segon divendres de cada mes.

L'equip arrossega a l'afició i amb el pas de les jornades aquesta comunió es fa notar, condicions indispensables per convertir El Clariano en un autèntic fortí. Però l'afició també és necessària a domicili i després de l'extraordinari viatge a Elx, amb dinar a Santa Pola, la penya està disposada a repetir una jornada inoblidable amb un desplaçament per al cap de setmana del 25 de novembre, en el que l'equip retrà visita a l'At. Saguntino. A més d'aquest viatge, ja està pensat el tercer a realitzar en la present temporada, que serà al feu del Villarreal B ja en el mes de gener del 2018.

D'altra banda, la penya de la Torreta ha posat a la venda la seua loteria de nadal, amb el número 08229, que es pot adquirir per 22 euros el dècim o per 3 euros la papereta. Aquestos es poden adquirir tant dirigint-se a la penya els dies de partit com a la seu del Nou Racó del Tirador.