Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent CF convoca Assemblea Extraordinària per al proper dissabte 27 d'abril a partir de les 12h a la Societat de Festers d'Ontinyent, amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si es procedeix, de l'acta anterior.

2. Explicació als socis del motiu pel cual el club cessa la seva activitat esportiva per imperatiu legal.

Cal aclarir que només podran accedir els socis de ple dret: aquells majors de 18 anys i que estiguen al corrent del pagament del carnet corresponent.

--

El Ontinyent CF convoca la Asamblea Extraordinaria para el próximo 27 de abril a las 12h en la Societat de Festers de Ontinyent, con el siguiente orden del día:

1. Lectura y aprobación, si procede, del acta anterior.

2. Explicación a los socios del motivo por el cual el club cesa su actividad por imperativo legal.

Cabe aclarar que tan solo podrán acceder a la misma los socios de pleno derecho: aquellos mayores de edad y que estén al corriente en cuanto al pago del carnet de socio.

Ràtio: 2 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

La Penya La Torreta organitza viatge a Barcelona (80€) per presenciar el xoc entre el FC Barcelona B - Ontinyent CF al Miniestadi en la Jornada 27. Amb l'horari ja confirmat, dissabte 2 de març a les 18h, la planificació del viatge és la següent:

- Eixida des de Consum a les 07:00h i a les 07:15h en la Parada Fonti-Tour a la Avd. Daniel Gil. Està previst dinar en l'hotel abans d'anar cap al Miniestadi al voltant de les 16:40h.

- Al finalitzar el partit, l'autobús portará a l'hotel a tot aquell que vullga tornar. Si algú vol quedar-se més estona tan sols tindrá que abrigar-se i averiguar el trasllat cap a l'hotel ja que el bus hi descansarà a la parada técnica.

- Diumenge a les 10h es fará una ruta turística per Barcelona fins les 12:30h. A continuació es ficará rumb a Ontinyent, fent una parada a les 14:30h per a dinar a una área de servei. Previst aplegar a casa a poqueta nit.

Encara hi estás a temps, no dubtes i viatja per donar el teu suport a l'equip!

viaje bcn

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

La Penya de La Torreta organitza un nou viatge per seguir i animar a l’Ontinyent CF lluny de casa. El pròxim desplaçament serà el de Barcelona, els dies 2-3 de març per presenciar el FC Barcelona B – Ontinyent CF. El preu és de 80 euros, el que inclou l'autobús i l’hotel de mitja pensió (dinar dissabte i desdejuni de diumenge). L’hora d’eixida encara hi està per confirmar però tot apunta que serà a les 7h a la parada Bus Fontitur a D. Gil.

Tot aquell aficionat que vuiga apuntar-se ha d’adreçar-se a l’oficina de viatges Fonti-Tour (Bus Navarro) amb direcció C/José Iranzo 43, fins el pròxim dia 20 de febrer. A hores d’ara hi ha 34 places reservades amb 15 places lliures.

No esperes i apunta’t. L’equip et necessita, ara més que mai perquè:

Units Som Més Forts!

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Benvolguts socis i sòcies:

Per acord del President de la Junta Directiva del Ontinyent C.F. (en endavant, també "el Club") quedeu convocats a l’Assemblea General Extraordinària de Socis que es durà a terme el proper dissabte 16 de febrer en la Societat de Festers a les 11:30h en 1ª convocatoria; 11:45h en 2ª i a les 12h en tercera, i última convocatòria, amb l’objectiu de tratar el següent:

ORDRE DEL DIA

Primer. Lectura i aprobació, en el seu cas, de les Actes de les Juntes anteriors, ordinària i extraordinària

Segon. Informe del President de la situación deportiva i económica del Club

Tercer. Ratificació per part de l’Assemblea del President i Junta Directiva

A Ontinyent, divendres 01 de febrer de 2019

Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Després de distintes publicacions en xarxes sociales que han conduït a la confusió dels aficionats, l’Ontinyent CF comunica oficialment que el partit de diumenge davant l’Hércules CF, a partir de les 17h a El Clariano, no será retransmès per televisió al ser declarat DIA DEL CLUB. Amb aquest motiu, la televisió autonòmica no podrá retransmetre el partit al ser, aquest, exclòs. Per contra, la plataforma online de Footters sí tindrá el partit amb streaming.

Així, el Club agraeix el suport de l’afició i confia en la bona disposició i la seva assistència al partit de diumenge. Tota l’informació sobre la venda d’entrades aquí.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El proper diumenge, 13 de gener, l'Ontinyent CF s'enfronta a l'Hércules CF a El Clariano en el partit corresponent a la Jornada 20 de la Segona Divisió B - Grup III. En aquesta ocasió, aquest partit és declarat com a Dia del Club, de manera que tot aficinat que vullga presenciar el xoc deurà de fer-se amb una entrada que comprèn els preus i condicions exposats tant al cartell com en les següents línies. 


PREUS DE LES ENTRADES DIA DEL CLUB (ONTINYENT CF - HÉRCULES CF)

GENERAL: 10€ per a adult (a partir de 18 anys), 5€ juvenil (16 i 17 anys) o entrada gratuïta per als menors de 16 anys, preus per a ABONATS. Per altra banda, els preus per a NO ABONATS són: 15€ per a adult, 10€ juvenil i 5€ els infantils, menors de 16 anys.

TRIBUNA: 10€ per a adult (a partir de 16 anys), 5€ infantil (menor de 16 anys) i 10€ en llotja, per a ABONATS. Per als NO ABONATS, els preus en TRIBUNA són: 20€ per a adult, 5€ infantil i 25€ en llotja.


HORARI DE VENDA D'ENTRADES

De dimarts 8 a divendres 11: Des de les 18:30h fins 20h, a les oficines de l'Estadi El Clariano

Dia de partit: A partir de les 15:30h, a les oficines de l'Estadi El Clariano

cartel web

Pàgina 1 de 77