Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Després de distintes publicacions en xarxes sociales que han conduït a la confusió dels aficionats, l’Ontinyent CF comunica oficialment que el partit de diumenge davant l’Hércules CF, a partir de les 17h a El Clariano, no será retransmès per televisió al ser declarat DIA DEL CLUB. Amb aquest motiu, la televisió autonòmica no podrá retransmetre el partit al ser, aquest, exclòs. Per contra, la plataforma online de Footters sí tindrá el partit amb streaming.

Així, el Club agraeix el suport de l’afició i confia en la bona disposició i la seva assistència al partit de diumenge. Tota l’informació sobre la venda d’entrades aquí.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El proper diumenge, 13 de gener, l'Ontinyent CF s'enfronta a l'Hércules CF a El Clariano en el partit corresponent a la Jornada 20 de la Segona Divisió B - Grup III. En aquesta ocasió, aquest partit és declarat com a Dia del Club, de manera que tot aficinat que vullga presenciar el xoc deurà de fer-se amb una entrada que comprèn els preus i condicions exposats tant al cartell com en les següents línies. 


PREUS DE LES ENTRADES DIA DEL CLUB (ONTINYENT CF - HÉRCULES CF)

GENERAL: 10€ per a adult (a partir de 18 anys), 5€ juvenil (16 i 17 anys) o entrada gratuïta per als menors de 16 anys, preus per a ABONATS. Per altra banda, els preus per a NO ABONATS són: 15€ per a adult, 10€ juvenil i 5€ els infantils, menors de 16 anys.

TRIBUNA: 10€ per a adult (a partir de 16 anys), 5€ infantil (menor de 16 anys) i 10€ en llotja, per a ABONATS. Per als NO ABONATS, els preus en TRIBUNA són: 20€ per a adult, 5€ infantil i 25€ en llotja.


HORARI DE VENDA D'ENTRADES

De dimarts 8 a divendres 11: Des de les 18:30h fins 20h, a les oficines de l'Estadi El Clariano

Dia de partit: A partir de les 15:30h, a les oficines de l'Estadi El Clariano

cartel web

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Benvolguts socis i sòcies:
Per acord del President de la Junta Directiva del ONTINYENT, C.F. (En endavant, també "el Club") queda convocada l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis que tindrà lloc el proper dissabte 24 de novembre al saló d'actes de la Societat de Festers a les 11:30 hores en 1ª convocatòria, i a les 12:00 hores en 2a i última convocatòria, per tal de tractar el següent

ORDRE DEL DIA

Primer. Aprovació, si procedeix, dels Comptes anuals corresponents a l'exercici 2017-2018.
Segon. Pressupost per a la temporada 2018/2019
Tercer. Revocació dels acords de transformació del Club en Societat Anònima Esportiva adoptats en assemblea del dia 22 d'abril de 2.017 i acords complementaris.
Quart. Informació sobre la situació econòmica i jurídica del Club
Cinquè. Precs i preguntes
Sisè. Lectura i aprovació, si procedeix, de les actes de les juntes anteriors

A Ontinyent, divendres 9 de novembre del 2018

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent CF ha rebut aquest matí una visita molt especial, la dels joves escolars de La Milagrosa. Els menuts, de primer i segon curs de primària, han revisitat la història de l'Ontinyent de la mà del secretari del club, Ángel Bordera, i de totes aquelles instantànies i trofeus que es troben en la sala de premsa de l'estadi. Després, els xiquets i xiquetes han compartit uns instants amb els jugadors, que han finalitzat l'entrenament a meitat matí.

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives

El projecte de l'Ontinyent CF no ha passat desapercebut per a grans empreses, i Targobank es suma en forma de patrocinador principal. El banc, amb oficina en l'Av. Ramón y Cajal 8 de la ciutat, tindrà una important presència en publicitat estàtica i en les camisetes de joc.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'Ontinyent CF, en nom de la seua junta directiva, jugadors i cos tècnic, felicita a tots els valencians en el seu dia, 9 d'octubre.

Pàgina 1 de 75