Notícies

Sergio Martín, nova incorporació per a la sala de màquines

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Sergio Martín García (08/05/1989) es converteix en nou jugador blanc-i-negre. El migcampista porta enrere una àmplia experiència en Segona B, defensant la camiseta d’equips com el Granada B, Racing de Ferrol o el CD Badajoz, entre d’altres. Sergio, que aplega a El Clariano després de completar sesions amb AFE, ja va presenciar la victòria de l’Ontinyent CF davant el CE Sabadell.

Tot i això, el nou fitxatge s’ha format al Granada B, equip al que va estar lligat durant quatre temporades: des de 2012/2013 fins 2015/2016, quan es va traslladar a Ferrol i va compartir vestuari durant sis mesos amb Àlex Felip.

Natural del poble granadenc de Maracena, Sergio M. Porta a les esquenes quasi 10.000 minuts disputats a la Segona Divisió B (113 PJ), la majoria al Grup 4, i 13.551 minuts al Grup 9 de Tercera Divisió. A més, compta amb 41 gols en la seva trajectòria. L’ultima temporada (2017/2018) va militar a les files del CD Badajoz, disputant un total de 21 partits amb 13 titularitats.

Aquest jugador destaca per la seva polivalència a la sala de màquines, aportant a l’equip un gran equilibri al joc i amb facilitat per anar a l’atac. També cal destacar el seu potent xut.

--

Sergio Martín García (08/05/1989) se convierte en nuevo jugador del Ontinyent CF. El mediocentro cuenta con una amplia experiencia en Segunda B, defendiendo la camiseta de equipos como el Granada B, Racing de Ferrol o el CD Badajoz entre otros. Ahora Sergio aterriza a El Clariano después de completar sesiones con AFE, y ya presenció la victoria del Ontinyent CF ante el CE Sabadell.

Se ha formado en el Granada B, equipo al que estuvo ligado durante cuatro temporadas (2012-2016), a pesar de sus inicios en 2006 como juvenil en el Imperio de Albolote y su posterior paso a Tercera División dos temporadas después. Tras su paso por el filial del Granada puso rumbo al Racing de Ferrol, donde coincidió y compartió vestuario con Álex Felip.

Natural del pueblo de Maracena, Sergio Martín lleva a las espaldas casi 10.000 minutos en Segunda B, la mayoría en el Grupo 4; y 13.551 minutos en el Grupo 9 de la Tercera División. La pasada campaña formó parte del CD Badajoz, disputando un total de 21 partidos y 13 titularidades.

Este jugador destaca por su polivalencia sobre el verde, aportando un gran equilibrio al equipo en el centro del campo y con facilidad para incorporarse al ataque. Cabe destacar la potencia de sus disparos así como la capacidad para dar las asistencias. Sergio llega a Ontinyent con ambición, ilusión y mucho fútbol para dar la alegría a un equipo que ha vuelto a renacer.

Resultats

Classificació