Notícies

Sergio Ruiz, nou jugador de l'Ontinyent CF

Ràtio: 2 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Sergio Ruiz Zafra (16/05/1997) es converteix en nou jugador de l'Ontinyent CF procedent del CD Almoradí. El porter, natural de Orihuela, ha format part de les categories inferiors del Real Murcia CF. En 2016 es va unir a les files del Crevillente Deportivo, militant en la Tercera Divisió, Grup 6. És porter Sub-23 i compta amb un portent físic de 1'90m.

En l'actual campanya, Sergio ha defés els colors del CD Almoradí, disputant un total de cinc partits en Preferent. L'Ontinyent CF s'asegura així una porteria de garanties amb l'aplegada d'aquest jugador, que s'uneix a Carlos Craviotto a la línia de porters. Sergio disposa de la total confiança tant del cos tècnic com de la direcció esportiva del club, i aplega a la ciutat tèxtil amb moltes ganes de treballar, aprendre i crèixer en una oportunitat única.

--

Sergio Ruiz Zafra (16/05/1997) se convierte en nuevo jugador del Ontinyent CF procedente del CD Almoradí. El guardameta, natural de Orihuela, ha formado parte de las categorías inferiores del Real Murcia CF, pasando en 2016 a formar parte de las filas del Crevillente Deportivo de Tercera División, Grupo 6.

En la presente temporada, Sergio ha defendido los colores del CD Almoradí, disputando un total de cinco partidos en el Grupo 4 de la Preferente Regional. El Ontinyent CF se asegura así una portería de garantías con la llegada de Sergio, portero Sub-23 con un portento físico de 1’90m. El jugador dispone de la plena confianza del cuerpo técnico y la dirección técnica del club y llega a la ciudad textil con muchas ganas de trabajar, aprender y crecer en una oportunidad única.

Sergio Benvingut

Resultats

Classificació