Notícies

L'Ontinyent de Parras comença a caminar en Barcelona

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent viatja al feu de l'Espanyol B amb il·lusions renovades, i el compromís adquirit per la plantilla de la mà del nou entrenador, Vicente Parras. El partit, que es podrà veure en Esport3 de TV3, és de màxima exigència ja que el filial perico es manté prop dels llocs de promoció tot i perdre l'últim partit a Son Malferit per 2-0. Els ontinyentins han treballat de valent, i novament estaran marcats per les baixes, però la plantilla confia en revertir la situació que ha portat a sumar 3 dels últims 18 punts.

L'Espanyol de David Gallego, que viu amb aquesta la tercera temporada consecutiva en el filial, s'ha acomodat a la categoria després de les primeres jornades tot i ser un nouvingut. La passada temporada va ser campió en Tercera, i el tècnic arriba contrastat en les categories inferiors espanyolistes. Com la majoria de filials, aquest està marcat per la joventut de la plantilla ja que tan sols un home, Manel Royo, supera els 23 anys. Campuzano (4), Doncel (3) i Moha (3) són els seus màxims artillers, fet que ajuda a l'hora de ser el segon equip més golejador amb 17 dianes.

"La setmana ha sigut molt productiva, i anem amb tota la il·lusió del món", assegura Vicente Parras, que diu "centrar-se en recuperar l'essència de l'equip, refer-se i formar un grup consistent i fort que crega en les seues possibilitats". Sobre el rival assegura que "tot i la joventut que fa veure la seua plantilla no és un filial habitual, estan molt treballats en l'aspecte defensiu i haurem d'aprofitar les poques debilitats que tenen", conclou el tècnic.

Vicente Parras no podrà comptar amb els lesionats David Torres ni Javi Zarzo, mentre Tito Malagón i Calahorro són dubte, i recupera a Julen Monreal, que va ser baixa en complir cicle d'amonestacions davant el Villarreal B. El partit, que comença demà dissabte a les 17:00 en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, podrà seguir-se en Esport3 de TV3. L'àrbitre de l'encontre és Miguel Domato Pedreira, assistit en bandes per José Miguel Bordoy Homar i Alberto Luís Pérez Galmes (col·legi balear).

Resultats

Classificació