Notícies

Vicente Parras: "Em veig capacitat per revertir la situació"

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Vicente Parras ha estat presentat fa uns moments en l'estadi El Clariano davant els mitjans de comunicació. El tècnic alacantí ha estat acompanyat pel director esportiu, Luís Miguel Garrido, i ha atés als mitjans escrits i gràfics que s'han fet resó de la seua arribada.

Vicente Parras Campello (Alacant, 18 de novembre de 1975) es consagrà com a entrenador a les categories inferiors de l'Elche fins arribar a dirigir el primer equip en la recta final de la Segona Divisió A en la temporada 2016/2017. La passada temporada va aconseguir el cinquè lloc al capdavant de l'Ontinyent en Segona B possibilitant l'accés a la Copa del Rei per a esta temporada, i fa pocs dies va rebre el reconeixement dels premis Golsmedia com a millor tècnic de la categoria

Parras s'ha mostrat il·lusionat pel projecte i capacitat per revertir la situació. "Els jugadors estan molt compromesos, i és el més important per capgirar al dinàmica", assegura el tècnic, que també espera que en el mercat hivernal es puguen realitzar reforços dins de les possiblitats del club.

Resultats

Classificació