Notícies

Torn per al Peralada, un rival que enganya

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El CF Peralada (Girona B) arriba al Clariano necessitat d'una victòria, la que se le hi ha resistit en estes primeres cinc jornades. Davant tindrà un Ontinyent replet de confiança després de la victòria a Sabadell però la lectura de tècnics i jugadors es manté: "la nostra base és la humilitat i el treball diari", només així s'aconsegueixen bones coses. Els blanc-i-negres s'han mostrat molt segurs en defensa però el rival de demà és un amb major potencial atacant de la categoria.

El comandant de la nau peraladenca  és l'ex del Figueres, Chicho, arribat en el mercat hivernal de la passada temporada. Des d'eixe moment fins la fi de la lliga 2017/2018, els verd-i-blancs aconseguiren la impressionant xifra de 35 punts, en només una meitat de lliga, xifres no només de promoció d'ascens, sinó de subcampionat. Enguany s'han hagut de reforçar amb un grapat de fitxatges i, com a filial del Girona B, han completat la plantilla amb els talents del juvenil del primer equip. L'últim fitxatge ha arribat esta mateixa setmana, el veneçolà Nahuel Ferraresi és un defensa central jove (19) que és cedit pel Torque d'Uruguay.

L'encontre serà especial per a dos jugadors amb passat en el club rival. En el cas de l'Ontinyent, Pablo Carbonell ha viscut dos temporades recents al CF Peralada, arribant a ser capità, i rebrà demà qui van ser els seus companys. En el club visitant, i en el mateix cas amb dos temporades conescutives vestint l'elàstica blanc-i-negra, es trobarà el migcampista de Novetlé Rober Sierra.

Els blanc-i-negres saben que l'entitat del rival és major que la que assenyala la seua classificació per això tornen a fixar la mirada en la grada del Clariano, on novament l'afició ha de ser peça fonamental. Els socis accedeixen amb el seu carnet, mentre els no socis hauran d'abonar 15 euros en General i 20 en Tribuna, els joves de 16 i 17 anys poden accedir per 10 euros i els menors de 16 ho faran per 5 euros en les dos grades.

El partit comença a les 19:00 de demà diumenge, i serà dirigit pel col·legiat José David Martínez Montalbán, assistit en bandes per Luís Miguel Marín Robles i Juan Antonio Marín Valverde (col·legi murcià).

Resultats

Classificació