Notícies

Fitxatge de renom per a la porteria: Carlos Craviotto

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF s'ha fet amb els serveis d'un gran porter de la categoria, Carlos Craviotto, que arriba provinent de la UE Cornellà, on a més de jugar tots els partits com a titular, ha arribat a fer la promoció d'ascens en la que quedaren eliminats en primera ronda davant l'Sporting B. Craviotto és ja tota una llegenda en el grup 3 de la Segona Divisió B, i particularment dins del futbol català.

Carlos Craviotto Martos (Lleida, 7 de maig de 1983) és un contrastat porter que ha jugat 10 temporades en la categoria de bronze, destacant tres promocions d'ascens i un bon grapat de participacions com a titular allà per on ha passat. Les xifres no enganyen, més 30.000 minuts jugats en la categoria són total aval per acompanyar a un jove Alejandro Satoca, amb qui lluitarà per fer-se un lloc baix els pals de la porteria ontinyentina. Va completar la seua formació en les files del juvenil de l'extingida UE Lleida i el seu debut com amateur el viuria amb el Tàrrega. En Castelldefels viuria dos etapes, de la temporada 2003-2004 a la 2005-2006 en Tercera Divisió, i en la 2007/2008 ja en Segona B, previ pas per la UE Figueres, que havia suposat el seu debut en la categoria de bronze (2006/2007).

En les següents temporades faria un pas enrere a la Tercera Divisió amb el CE L'Hospitalet per fer un nou pas endavant cap a la Segona B amb l'ascens en la segona promoció consecutiva jugada, consolidant-se com un porter de referència i portant els de la comarca del Barcelonés a dos promocions d'ascens. 7 temporades consecutives deixaren una empremta forta en l'Hospi, però en la temporada 2015/2016 es va vestir d'arlequinat amb el Sabadell, amb qui aconseguiria un setè lloc en la classificació, i en la 2016/2017 un desè lloc amb el CF Gavà, que acabaria descendint per motius administratius.

Amb Alejandro Satoca i ara Carlos Craviotto, l'Ontinyent veu completa la seua defensa de la porteria amb una bona combinació d'experiència i joventut, i sobretot amb dos porters de garanties que des d'esta mateixa vesprada s'han posat a les ordres de l'entrenador de porters, Gabri Ribera.

Resultats

Classificació