Notícies

L'Ontinyent coneixerà el primer rival de Copa en unes hores

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF tornarà a disputar la Copa del Rei després de 8 temporades. En la 2010/2011 va quedar eliminat pel CD Castellón de David Rangel i Raúl Muñoz a les seues files per un clar 0-2. En l'anterior 2009/2010 seria eliminat per la Cultural y Deportiva Leonesa en tanda de penals després d'un gol anul·lat per un suposat fora de joc. La Cultura seria qui s'emportava el premi de jugar davant un "gran", el FC Barcelona. La Copa torna enguany a terres ontinyentines, sempre que la de l'Ontinyent siga la primera bola extreta en el sorteig de la primera eliminatòria.

El sorteig, que s'inicia a les 12:00, tindrà 41 boles amb els respectius noms dels clubs, 23 de Segona Divisió B i 18 de Tercera Divisió en qualitat de campions. Dels 23 de Segona B, cinc seran exclosos per sorteig, i després l'emparellament entre els 36 equips restants es realitzarà mantenint la prioritat de proximitat geogràfica segons els quatre grups habituals en els que es separa la categoria de la Segona B. Si l'Ontinyent no resulta exempt de la primera ronda podria enfrontar-se a un dels següents rivals: Lleida Esportiu, CF Badalona, UD Cornellà, CD Castellón, CD Teruel, CD Ebro, UB Conquense, UE Sant Andreu i UD Poblense.

El requisit de proximitat geogràfica només podria trencar-se si els cinc equips exempts deixen alguns dels quatre bombos amb número imparell de components. Si queden dos bombos desajustats, els sobrants s'enfrontaran entre sí, i per tant podria ser un rival de qualsevol grup de la Segona B. Si en canvi desquadren els quatre bombos, els quatre equips sobrants s'enfrontaran per proximitat geogràfica.

L'eliminatòria es jugarà a partir únic en el camp del rival del que s'haja tret la primera de les dos boles en cada emparellament i la jornada està prevista per al 5 de setembre del 2018.

La cicular 5 que fa referència al sorteig pot consultar-se ací.

Resultats

Classificació