Notícies

Miguel Ángel Mullor, presentat com a tècnic

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Miguel Ángel Mullor ha estat presentat esta vesprada davant els nombrosos mitjans de comunicació que han presenciat l'acte, convocat per a les 20:00 en la sala de premsa de l'estadi El Clariano. L'entrenador ontinyentí, que firma per a la present temporada 2018/2019, ha estat acompanyat pel president de l'entitat, Luís Ortiz.

Mullor arriba il·lusionat per prendre el timó de la banqueta blanc-i-negra, i segons ha afirmat als mitjans de comunicació: "tinc una idea molt clara del futbol, amb la base de tenir la iniciativa i un joc alegre, però anem a treballar en base a una planificació i vorem amb quin tipus de plantilla podrem comptar, en la que anem a treballar des de ja mateix". El tècnic ha afegit que el 16 de juliol marcarà l'inici de la preparació de l'equip, i que aniran confirmant-se partits amistosos de pretemporada i componentes de la plantilla a mesura que avance el treball en comú.

Luís ha tingut paraules de tranquil·litat davant les preguntes dels mitjans, i ha anunciat que en els pròxims dies s'iniciarà la nova campanya de socis.

Ambdós s'han fet la foto de rigor sobre la gespa artificial de l'estadi. Foto: Toni Tortosa

Resultats

Classificació