Notícies

Els càlculs de l'Ontinyent per a l'última jornada #ElClarianoARebentar

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF ha arribat a l'última jornada de lliga posseint un lloc que dóna accés a jugar la Copa del Rei de la pròxima temporada de forma directa, és a dir, com un dels millors cinquens classificats de tots els grups. Sent aixina, les probabilitats de consumar aquesta classificació s'han ampliat fins el punt que davant l'Alcoyano només caldrà un punt encara que s'uniren tots els resultats en contra de la resta de rivals implicats.

A hores d'ara, Villanovense, del grup IV i Lleida Esportiu, del III, tenen accés com a dos dels millors "sisens" classificats de tots els grups. Per a esta classificació cal tenir en compte que els filials no opten a jugar la Copa del Rei i que, en cas d'empat a punts entre rivals de diferents grups, és la posició en la taula classificatòria la que determina l'accés a la competició nacional.

Pel que fa a les opcions de promoció d'ascens, tot passa per una victòria davant el rival alcoià, sumada a una derrota del Cornellà en Nou Camp de Morvedre de l'At. Saguntino, i que l'Ebro no guanye al feu de l'At. Baleares. Es dóna la coincidència que ambdós rivals dels competidors blanc-i-negres es troben jugant-se la permanència en la categoria. L'At. Baleares compta amb 41 punts i, dins d'un triple empat amb Llagostera i Formentera, es troba en la posició de "play-out". Pel que fa als saguntins, amb 40, es troben en lloc de descens directe.

Com que tot passa per imposar-se a l'Alcoyano, el club llança una oferta per a que els abonats puguen ajudar a omplir l'estadi El Clariano, amb l'opció de retirar entrades a 5 euros en la grada General i a 10 en la grada de Tribuna. Els abonats accediran amb el seu carnet, i els no abonats tindran el preu habitual en taquilles: 15 euros en General, 20 en Tribuna i 25 en Llotja. Els menors de 16 anys accediran per 3 euros en General i per 5 en Tribuna, en aquest segon cas anant acompanyats d'un adult.

Les entrades a preu reduït estaran disponibles a partir del dimecres, de 18:30 a 20:30 en la cafeteria Bunker i en taquilles de l'estadi El Clariano el dijous i divendres de 11:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, a més del dissabte de 10:00 a 13:00, i el mateix dia del partit des de dos hores abans a l'inici (16:00).

Resultats

Classificació