Notícies

L'avió J.A. Soler complirà la 3ª temporada com a blanc-i-negre

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF i José Antonio Soler han ampliat la seua vinculació per una temporada més, fins la fi de 2018/2019, en la que serà la tercera temporada consecutiva del jove d'Atzeneta amb la camiseta blanc-i-negra. Soler va arribar provinent del Yeclano Deportivo en la temporada 2016/2017, a les ordres de Miguel Ángel Mullor es va convertir en peça clau per a l'ascens de categoria.

José Antonio Soler Durà (Atzeneta, 7 de maig de 1995) s'ha adaptat ràpidament a una categoria que no és nova per a ell, ja la coneixia amb l'Eldense i l'Alcoyano (2014/2015). En la següent temporada va estar a les files del Benigànim i Yeclano, pel qual amb l'Ontinyent passa a viure la seua etapa més llarga a un equip com a professional. La seua ambivalència en banda dreta li ha permès jugar tant en la posició d'interior o extrem com la de lateral.

El jugador vall-d'albaidí ha sumat, en el que va de temporada i a falta de dos partits restants en lliga, ja més de 2000 minuts, a més dels acumulats en Copa Federació. Això li ha valgut per disputar 32 encontres, 24 com a titular. El jugador va aprofitar el seu pas per les oficines aquest dilluns per enviar un missatge als aficionats per a que recolzen l'equip a terres de Llagostera, en la penúltima jornada del campionat que podria segellar la participació en Copa del Rei la temporada vinent, i inclús atorgar opcions de promoció d'ascens per a l'última jornada de lliga.

Resultats

Classificació