Notícies

Preparats per a una final històrica

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF i la ciutat ja compten les hores per iniciar una final de Copa Federació històrica. És la primera vegada que el club arriba a aquesta fase en una competició nacional en els seus 87 anys de vida recentment complits (31 de març), i és un dels encontres més importants dels últims anys després de la consecució de l'ascens a Segona B. L'homenatge a Orlando Ortega en la prèvia del partit, i la col·laboració de Innova Dental i Óptima Salud Visual amb 1000 aplaudidors, són altres ingredients en la taula que faran viure un gran ambient en El Clariano.

Parlem de història, parlem de futbol. Ontinyent CF i Pontevedra CF arriben a la final copera en diferents circumstàncies vistes les trajectòries en lliga, mentre els homes de Vicente Parras només necessiten alguns punts per segellar una primerenca permanència, els visitants viuen pendents d'un fil la seua salvació en la categoria. El punt recollit en Peralada ha pres valor amb el transcurs dels resultats del cap de setmana pasqüer, servint inclús per ascendir un lloc en la taula, mentre els pontevedresos han posat fi a la seua ratxa negativa amb una golejada davant el Talavera de la Reina (4-0), fet que els permet igualar en punts amb el Toledo, equip de la zona de "play-out".

La ciutat ja viu un ambient de gala i la venda d'entrades anticipades es mou a un bon ritme, esperant passar dels mil espectadors. Els preus, populars, són de tan sols 5 euros per als abonats, tant en grada General com Tribuna, ja siga de forma anticipada o en taquilla el dia del partit, obtenint a eixe preu tant la seua entrada com totes les que vullguen. Els abonats menors de 16 anys poden accedir gratuïtament mostrant el seu carnet. Els no abonats hauran d'adquirir les entrades per 8 euros en General i 12 en Tribuna.

El xoc comença a les 19:45 de demà dimecres, facilitant així l'assistència dels espectadors que finalitzen la seua jornada laboral a les 19:00, i serà dirigit pel col·legiat David Eduardo Sevilla Lérida, assistit en bandes per Fernando Moreno Suna i Vicente Carlos Butos del Amo, com a novetat hi haurà un quart àrbitre, José Ramón Yébenes Canuto (tots del col·legi castellà-manxec).

Resultats

Classificació