Notícies

Visita a un filial potent en davantera (Betis Deportivo)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Torn per visitar el Betis Deportivo Balompié en l'encontre que correspon a l'anada de quarts de final de Copa Federació. Un filial, que si bé és capaç de generar molt de joc d'atac i gols, també atorga oportunitats als rivals, com demostren les seues xifres en competició lliguera, amb 30 gols aconseguits per 40 encaixats. L'Ontinyent haurà, per tant, de neutralitzar el joc local per aprofitar les seues ocasions, buscant un resultat positiu que reforce el treball setmanal per rebre el Valencia Mestalla diumenge.

El duel s'iniciarà a les 16:15, i segons la programació del canal de TV bétic no podrà seguir-se en directe. En el punt de mira està l'home de moda en la capital sevillana, Loren, que arriba de marcar dos gols en primera divisió davant el Villarreal CF, i que en la competició lliguera ha aportat més de la meitat que els realitzats pel conjunt (17). En el camí de la Copa, ja en fase nacional, han deixat enrere rivals com l'Arcos CF i el Villanovense, i en lliga un empat a 2 al feu del CP El Ejido 2012 ha donat continuïtat a l'última victòria en casa quallada davant el Recreativo de Huelva (2-0). Els de José Juan Moreno es troben en llocs de descens dins del grup IV de Segona B però han retallat distàncies respecte a la salvació, de la que es troben a 3 punts, i empatats amb el Córdoba B que faria promoció de permanència.

Vicente Parras, ara amb una plantilla més àmplia, tindrà l'oportunitat de donar minuts als jugadors recentment arribats, així com els menys habituals en lliga, a més de provar diferents combinacions que li donen un "plus" per encarar el que resta de lliga. L'encontre serà dirigit pel col·legiat Alejandro Quintero González, assistit en bandes per José Luís Barrios de los Santos i Alejandro Llerena Garrido (col·legi andalús).

Resultats

Classificació