Notícies

L'Ebro passa pel Clariano en la tornada a casa

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent torna a casa un mes després, i ho fa davant un CD Ebro que no es sembla al que va començar la competició, ja que amb el rodatge s'ha plantat al bell mig de la taula i respira tranquil gràcies als 7 punts de distància sobre la zona perillosa. Val a dir que la classificació dels "maños" està cimentada en una ratxa positiva de 8 encontres sense perdre i si es mira més enllà les poques derrotes han estat amb equips capdavanters (Mallorca, Elche i Cornellà). Pel que fa a l'Ontinyent, s'espera que amb els reforços és done un poc de vida a les alternatives en l'onze titular habitual, que fins abans de vacances havia acumulat molts minuts i, per tant, algunes lesions.

Vicente Parras podrà comptar amb la plantilla al complet a excepció del lesionar Raúl González incloent les quatre novetats del mercat d'hivern: Bauti, Perujo, Álvaro Sánchez i Javi Zarzo. Això sí, en els tres últims casos els entrenaments han sigut més escassos ja que han arribat esta mateixa setmana, però Bauti i Perujo ja s'estrenaren en Copa Federació a Villarrobledo. Davant hi haurà un rival que ha hagut de reforçar-se per necessitat després de les eixides dels davanters Borja Rubiato (4 gols) i Salinas (3). Qui ha arribat és Javi Martínez, ex del CD Izarra amb qui ha anotat 5 gols esta campanya en el grup II de Segona B. Aquest s'afegeix a Mainz en la davantera, tot i que també destaquen Adri Cuevas i Javi Cabezas en el poder anotador.

Preguntat pels nous fixatges, Vicente Parras assegura: "Confie que amb el vestidor que tenim els nous no requerisquen massa temps per encaixar perquè no tenim temps, hem de fer el màxim en els pròxims partits", al que afegeix que "l'Ebro és sense dubte un equip molt fort i competitiu que ha perdut molts pocs partits i no crec que siga un partit fàcil ni molt menys". Alejandro Satoca, que també ha passat per sala de premsa assegura "estar disponible per a qualsevol oportunitat que li oferisca el tècnic en lliga" en una setmana en la que ha tornat a gaudir de minuts en Copa Federació a Villarrobledo. El jove porter ha tingut bones paraules per als nous companys: "estic segur que venen a sumar i voldran aportar tant en defensa com en atac, i des de la plantilla els anem a acollir molt bé".

El partit comença a les 17:00 de demà diumenge i és el primer en casa des del passat 10 de desembre davant el Llagostera (1-0). Serà dirigit pel col·legiat Luís Collado López, assistit en bandes per Carlos Grande Rabadán i Julián Pérez Guimerá (col·legit castellà-manxec). El preu de les entrades és l'habitual de tota la temporada: 15 euros en General i 20 en Tribuna per als adults, 8 euros per als joves de 16 a 20 anys en General, i 3 euros per als menors de 16 en General i 5 en Tribuna (anant acompanyats d'un adult).

Resultats

Classificació