Notícies

A Alacant amb un repte per davant

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF afronta la visita a Alacant com un repte, en paraules del propi Vicente Parras, sabedor que es tracta d'un club de gran entitat que compta amb un projecte per estar en la zona alta. Els deixebles del tècnic alacantí han preparat amb molta il·lusió el desplaçament i amb ànims reforçats després de la remuntada a Sagunt.

Amb l'avantatge que implica anar per davant a la classificació, ja que dos punts separen ambdós conjunts en la taula, els blanc-i-negres poden afrontar el duel amb tranquil·litat, sobretot després d'una ratxa d'imbatibilitat en les últimes jornades. El projecte herculà, ara a les mans de Claudio Barragán, compta amb un gran conjunt a nivell d'experiència, amb la majoria d'homes havent disputat partits en el futbol professional. El poder anotador és una característica a destacar, amb 20 dianes que porten noms propis com els dels davanters Óscar Díaz (4) i Carlos Fernández (3) o l'interior dret Chechu Flores (5). Caldrà, per tant, repetir un gran treball defensiu per construir un encontre sòlid.

"Per a nosaltres és una oportunitat de mesurar el nostre nivell, d'anar a competir i, perquè no, buscar la sorpresa", assegura Vicente Parras, que al mateix temps recorda que cal tenir els peus en terra: "no podem perdre de vista el nostre treball, la humilitat i la serietat que ens caracteritza".

El tècnic blanc-i-negre podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de Julen Monreal, sancionat per acumulació de targetes grogues, i Sergio Albiol, lesionat en l'encontre a Sagunt. Serà un dia especial per al davanter Raúl González, que va vestir la camiseta herculana des dels 10 anys fins arribar a debutar en la Segona Divisió A en la temporada 2012/2013.

El partit, que comença a les 20:30 de la nit de demà dissabte, serà dirigit pel col·legiat Marcos Latorre Gracia, assistit en bandes per Francisco Mur Oto i Diego Lara Ajona (col·legi aragonés).

Resultats

Classificació