Notícies

Acompanya l'equip a Sagunt amb La Torreta

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La Penya de La Torreta es troba organizant un nou desplaçament després de l'èxit que va suposar el d'Elx, al que només li va faltar salvar algun punt si no és per una pena màxima en temps d'afegit. Serà a Sagunt el cap de setmana del 25 de novembre vinent, ja que havent-se de jugar l'anada dels setzens de Copa Federació és probable que es jugue dissabte.

El viatge es farà amb autobús, incloent un dinar abans del partit per fer pinya a un hotel 4* Canet d'en Berenguer. Hi ha dos opcions: el viatge complet per a un adult (autobús+dinar+entrada) val 40 euros, encara que es pot reservar sense el dinar per 25 euros. En canvi, els joves fins a 17 anys podran adquirir el viatge complet per 35 euros, o per 20 euros sense el dinar que, a més, inclou una botella de mig litre d'aigua o un quart de vi. L'autobús eixirà des de la parada de Fonti-tour en l'Avinguda Daniel Gil, a les 11:00 del matí, pendent de confirmar si el partit es juga dissabte o diumenge.

Els tiquets poden retirar-se en les oficines de l'estadi El Clariano, de dilluns a divendres de 18:30 a 20:30, dirigint-se a la Penya La Torreta en el pròxim partit en casa, i en la seu de la penya en el bar Nou Tirador.

En altre ordre de coses, la Penya de La Torreta, va gaudir ahir del seu sopar mensual, marcat per la presència d'una vintena de socis dels 29 amb els que compta la penya, fent un gran ambient i parlant de l'actualitat que envolta el club, que viu un bon moment esportiu en trobar-se en la zona tranquil·la de la taula.

Resultats

Classificació