Notícies

El Peña Deportiva - Ontinyent es podrà seguir per IB3

Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Els aficionats de l'Ontinyent CF podran seguir íntegrament el partit que jugarà l'equip al feu de la Peña Deportiva aquest diumenge a les 12:00. Serà a través del canal youtube de l'ens balear, que emetrà una senyal completa del partit a una càmera, sense incloure comentaris ni grafisme, tot i que la informació detallada estarà disponible en temps real a través del Twitter oficial de l'Ontinyent.

Cal tenir en compte que el feu de la Peña Deportiva és un dels més complicats donades les seues dimensions, on només Formentera en la jornada 1 i Elche en la 5 han aconseguit eixir victoriosos. Els de Dani Mori han pogut amb l'At. Balears en l'últim encontre a casa, aixina com el Mestalla en l'inici lliguer, a més de traure un punt davant un rival de l'alçada del Sabadell o el Deportivo Aragón. En canvi, la seua sequera a domicili no li ofereix, pel moment, eixir de la zona de descens i cinc punts el separen de la salvació directa.

L'encontre ja té confirmat el col·legiat principal, de territori madrileny, Roberto Carralero Calvo, tot i que estan pendents de confirmar els seus assistents. 

Resultats

Classificació